Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy tizenéves csajtól...

Ha egy tizenéves csajtól megkérdezik hogy szűz-e még akkor miért nem válaszol szívesen?

Figyelt kérdés
És ha például még mindig szűz akkor azt miért nem akarja elmondani?Az nem ciki ha még szűz.Vagy azért nem akarja a legtöbb lány elmondani mert már "megvolt" nekik?Nem értem :D.A válaszokat előre is köszi! :)

2013. jún. 19. 16:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
mert magánügy.
2013. jún. 19. 16:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Magánügyből kifolyólag csak kevés lány nem válaszol. Inkább a r*bancok így próbálják megjátszani a jó kislányt és ez így van.
2013. jún. 19. 17:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam pl ugy volt h mikor megkérdezték,mondtam h szüz vagyok,de miután elvesztettem,a kérdésre annyit mondtam h nem tartozik rád...de ez nem biztos h mindenkinèl igy van
2013. jún. 19. 17:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 20-on éves vagyok és én sem szívesen válaszolok szexuális jellegű kérdésekre.. Ezekhez senkinek semmi köze.. Ha akar valamit az illető úgyis vagy meg kapja vagy nem, ha nem akar tőlem semmit, akkor meg mi köze a szexuális életemhez? Nem értem miért érdekel ez egyáltalán így valakit? Ha nem akarsz semmit tőle, akkor minek tudnod? :) Ez ilyen egyszerű.. Főleg egy 10en éves lánynál..Az ilyen jellegű piszkálások, kérdezgetések miatt érzik pont cikinek egyesek, alakult ki az, hogy már a 12 évesek is össze-vissza szexelnek..
2013. jún. 19. 17:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a rib*ncok nem büszkék arra hogy elvesztették a szüzességüket?Mert akkor elmondanák..
2013. jún. 19. 17:03
 6/16 A kérdező kommentje:
Ebből most annyit vettem le hogy aki nem akarja elmondani h szűz-e vagy sem,az akkor már nem szűz.. :D
2013. jún. 19. 17:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert SEMMI KÖZÖD HOZZÁ..
2013. jún. 19. 17:07
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Most lerib@ncoztál,köcsög? nem azért nem mondom el mert szégyenlem,hanem azért mert 1.semmi közöd hozzá 2. nem azért tettem meg h dicsekedjek vele
2013. jún. 19. 17:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez aztán finom nőies stílus! :)
2013. jún. 19. 17:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint az a része, hogy a szexuális élet magánügy nem jutott el az agyadig.. Mondjuk ez nem a te hibád.. Generációs probléma..
2013. jún. 19. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!