Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy tizenéves csajtól...

Ha egy tizenéves csajtól megkérdezik hogy szűz-e még akkor miért nem válaszol szívesen?

Figyelt kérdés
És ha például még mindig szűz akkor azt miért nem akarja elmondani?Az nem ciki ha még szűz.Vagy azért nem akarja a legtöbb lány elmondani mert már "megvolt" nekik?Nem értem :D.A válaszokat előre is köszi! :)

2013. jún. 19. 16:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit kell mások szexuális életéről tárgyalni, ezen élvezkedsz? Nem mindenki exhibicionista k.rva, van, aki még (szerencsére) a szexet intim dologként kezeli, nem köztárgyként.
2013. jún. 19. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
hát én azért nem mondom mert néha gáznak érzem hogy az vagyok
2013. jún. 19. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha egy olyantól kérdezed meg, akivel nem vagy olyan viszonyban, az nem fogja megmondani, mert magánügy.

Azonban ha barátok vagytok például, akkor szerintem simán belefér, hogy ilyeneket tudtok egymásról.

2013. jún. 19. 17:39
 14/16 anonim ***** válasza:

ha szűz azért, ha nem szűz azért

meg el se akarja mondani mert nem tartozik rád :D

2013. jún. 19. 18:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez nagyon intim dolog, és csak rá tartozik...és a párjára, akivel elvesztette...
2013. jún. 19. 23:22
 16/16 anonim ***** válasza:

hát szerintem nem tudják eldönteni, mit vár a pasi. szégyellik azt ha már megvolt, nehogy "könnyűnek" tartsák őket. ha viszont még szüzek, akkor azt érzik kellemetlennek :) amúgy nem mindegy, a tizenévesen belül mit gondolsz.. nem mindegy hogy 17 éves vagy 14 éves az illető

17/L

2013. jún. 27. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!