Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüz vagyok. Sok mindent...

Szüz vagyok. Sok mindent csináltam már csak nem szexeltem. Hogy csináljam hogy a pasi ne vegye észre hogy azvagyok? Lehet érezni ha bennem van? Amugy azt hiszi nem vagyok szűz. Mindenki azt hiszi.

Figyelt kérdés
Sürgőős válaszokat kérek oylanokat akik nem szidni szeretnének!
2009. okt. 20. 18:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én is pont ezzel a problémával küzdök, mintha én tettem volna fel a kérdést.. am ha sztem bemegy rendesen és nem mondod el neki, hogy fáj..(ha fáj) akkor nem fog rájönni.(=
2010. febr. 28. 20:23
 22/22 anonim ***** válasza:
de király lesz nektek...a további élvezéseteknek lőttek....És azt hiszed ha fáj az csak úgy fáj mintha megcsípnének.ÉS amikor nem tudja majd betenni mert olyan szűk vagy???És amikor vérzel....azt ajánlom találj ki valami nagyon hihető mesét.Ja meg arról is hogy miért nem állsz a helyzet magaslatán ami a mozgást illeti.
2010. febr. 28. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!