Szüz vagyok. Sok mindent csináltam már csak nem szexeltem. Hogy csináljam hogy a pasi ne vegye észre hogy azvagyok? Lehet érezni ha bennem van? Amugy azt hiszi nem vagyok szűz. Mindenki azt hiszi.
ha ügyesvagy nemveszi észre de mivel ezlesz az első alkalom lehet h fájni fog..ha nemúgy kezel mint 1szüzet:S
persze te dolgod:)
de azért én megmondanám neki nemhogy túl durva legyen:S
szerintem elég nagy fejetlenséget csináltál....már bocsika.Tudod a fiúk szeretnek odavágni egy kicsit...(jó erősen betenni)És ha te még szűz vgy el fogod sírni magad a fájdalomtól.Kivéve ha elég tág a bejáratod aminek elég kicsi az esélye.És neked olyan élmény lesz ami évekig kísérni fog rossz élményként.Kihat a szexuális életedre és lehet hogy már 100-szor szexelsz és még mindig fájni fog.
Arról nem beszélve mit kezdesz ha dől belőled a vér.Egy tipp,mondd neki hogy most jött meg.De a hazug embert előbb......
Miért menő ha azt hiszik nem vagy szűz közben meg igen.
Én azt nem értem, miért kell ezen folyton problémázni, hogy ha valaki szűz. Miért nem lehet egyszerűen elmondani annak a fiúnak, hogy az vagy? Ez egyáltalán nem ciki. Akkor nem ezeken kéne agyalnod, hogy mit csinálj. Szerintem az őszinteség a helyes út.
19/L
őő én abban a tévhitben éltem h a pasinak pont az tetszik ha vk szűz..
most ezzel senki nem menő ha az..
100 ilyen kérdés egyiknek sem látom értelmét
örülni fog. arról nem beszélve h akkor óvatos veled és még élvezni is fogod mert első alkalomkor minden csaj izgul...
hidd el
és az látszik mindenkin ha máshogy is.
arról nem beszélve lehet hogy nem derül ki de akkor lehet nem egy egyszerű pózt akar majd másodjára ami fájdalmas lesz neked
félretéve a piszkálódást megértelek. 18 éves vagy nem te vagy az első aki parázik kicsit tőle de majd rájössz h ez hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!