Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüz vagyok. Sok mindent...

Szüz vagyok. Sok mindent csináltam már csak nem szexeltem. Hogy csináljam hogy a pasi ne vegye észre hogy azvagyok? Lehet érezni ha bennem van? Amugy azt hiszi nem vagyok szűz. Mindenki azt hiszi.

Figyelt kérdés
Sürgőős válaszokat kérek oylanokat akik nem szidni szeretnének!
2009. okt. 20. 18:00
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
95%
Mondd el neki. Az miért lenne jó neked, ha nem tudja és nem figyel oda rád annyira? Ha emiatt otthagy, akkor meg pláne kinek kellene.
2009. okt. 20. 18:35
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Sok pasi külön szereti, ha szűz a barátnője... én is szerettem mindig is... :) Egy őszinte kapcsolat szerintem egyébként pont azt jelenti, hogy nem hazudozunk meg lelpezkedünk a másik előtt.
2009. okt. 20. 18:43
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

ha ügyesvagy nemveszi észre de mivel ezlesz az első alkalom lehet h fájni fog..ha nemúgy kezel mint 1szüzet:S

persze te dolgod:)

de azért én megmondanám neki nemhogy túl durva legyen:S

2009. okt. 20. 18:52
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

szerintem elég nagy fejetlenséget csináltál....már bocsika.Tudod a fiúk szeretnek odavágni egy kicsit...(jó erősen betenni)És ha te még szűz vgy el fogod sírni magad a fájdalomtól.Kivéve ha elég tág a bejáratod aminek elég kicsi az esélye.És neked olyan élmény lesz ami évekig kísérni fog rossz élményként.Kihat a szexuális életedre és lehet hogy már 100-szor szexelsz és még mindig fájni fog.

Arról nem beszélve mit kezdesz ha dől belőled a vér.Egy tipp,mondd neki hogy most jött meg.De a hazug embert előbb......

Miért menő ha azt hiszik nem vagy szűz közben meg igen.

2009. okt. 20. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan már, egészen nyilvánvaló hogy te vagy a "majdnem 15 éves" aki dugni akar egy 20 évessel aki még csak nem is a barátja. Szánalmas vagy.
2009. okt. 20. 20:11
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerezz be vibrátort attól kitágulsz és kevésbé lesz feltűnő. De azért jobb ha elmondod.
2009. okt. 20. 20:18
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Én azt nem értem, miért kell ezen folyton problémázni, hogy ha valaki szűz. Miért nem lehet egyszerűen elmondani annak a fiúnak, hogy az vagy? Ez egyáltalán nem ciki. Akkor nem ezeken kéne agyalnod, hogy mit csinálj. Szerintem az őszinteség a helyes út.

19/L

2009. okt. 20. 22:10
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem mond el, mert elöször fájni fog és ha nem tudja a pasi akkor igen kellemetlen lesz neked. Ha meg tudja akkor oda figyel. Nincs ebben semmi gáz ha meg mondod neki.
2009. okt. 21. 09:20
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

őő én abban a tévhitben éltem h a pasinak pont az tetszik ha vk szűz..

most ezzel senki nem menő ha az..

100 ilyen kérdés egyiknek sem látom értelmét

örülni fog. arról nem beszélve h akkor óvatos veled és még élvezni is fogod mert első alkalomkor minden csaj izgul...

hidd el

és az látszik mindenkin ha máshogy is.

arról nem beszélve lehet hogy nem derül ki de akkor lehet nem egy egyszerű pózt akar majd másodjára ami fájdalmas lesz neked

félretéve a piszkálódást megértelek. 18 éves vagy nem te vagy az első aki parázik kicsit tőle de majd rájössz h ez hülyeség

2009. okt. 21. 16:22
 20/22 anonim válasza:
Ha azért akarsz lefeküdni vele mert szereted és ő is téged akkor nem okozhat gondot az a tény hogy elmondod neki az igazad. meglátod sokkal könnyebb lesz minden s még ő is fog örülni neki hogy ő lehet az első:)
2009. dec. 28. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!