Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 34 éves vagyok és még szűz....

34 éves vagyok és még szűz. Szerintetek valami baj van velem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos és volt pár partnerem, de nem jutottunk el soha az együttlétig. Nem vonzódom a nőkhöz sem, csak valahogy így alakult. Sokan azt mondják ez nem normális. Szerintetek valami baj van velem?

2013. júl. 17. 13:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Akkor nem lehet azt mondani, hogy el vagy hízva. Innen már csak rajtad múlik a dolog. Egy nő akármikor talál magának olyan partnert, aki lefekszik vele.

Jó tudom... Ti komoly kapcsolatot kerestek. De akkor ne azzal gyere, hogy még mindig szűz vagy. Ha szexelni akarsz, akkor nem muszáj összeházasodni a partnerrel.

2013. júl. 17. 13:47
 22/33 anonim ***** válasza:
"Egy nő akármikor talál magának olyan partnert, aki lefekszik vele." Az lehet, de olyat is, akivel egyben ő is lefeküdne?
2013. júl. 17. 13:55
 23/33 anonim ***** válasza:
Az tényleg gáz, ha a kérdező 34 év alatt nem talált olyat, aki tetszene neki.
2013. júl. 17. 13:57
 24/33 JConor válasza:

ennek sok oka lehet karrier, család, félénk hozzáállás stb.

ha kell tudok segíteni helyre tettem már pár embert. (nem szexelni hívlak hanem dumálni...kreten_87@msn.com)

2013. júl. 17. 13:58
 25/33 anonim ***** válasza:

Vagy baj van veled, vagy csak nem kezdeményeztek, csak nagyon gagyi férfiak :/ vagy csak peched van de akkor óriási.

Nem tudhatjuk

2013. júl. 17. 14:56
 26/33 anonim ***** válasza:
Igen
2013. júl. 17. 14:56
 27/33 anonim ***** válasza:
Amit itt leírtak én hadd vegyelek védelmezésbe!!! Ezt most komolyan gondolom. Az hogy valaki gyorsan elvesziti azt az önmagában nem nagy dolog. Hanem ennek egy varázsa van az hogy érzésből érzelemből s szerelemből átélni mindezt valószínűleg ezt még nem érezted megértelek sőt nem vetlek meg emiatt!! Találd meg azt akivel tényleg érzehet érzelmet és mehet a dolog de ne azért mert veszítsd el hanem átélve ennek a csodálatos érzését. Megértelek!!
2013. júl. 17. 15:43
 28/33 Marcika10 válasza:
Szerintem nemvagy normális!!!!!
2013. júl. 17. 16:55
 29/33 anonim ***** válasza:
kipókhálózzam a nénit? :-)
2013. júl. 17. 18:02
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha volt már több partnered,azokkal mit csináltál?Ők sem akartak semmit?Amúgy szép nő vagy?Nem csak a súly számít,hogyan néz ki valaki.És egy bombázót előbb megkíván a legtöbb férfi,mint egy bányarémet!És is szívesen segítenék rajtad!:)
2013. júl. 18. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!