34 éves vagyok és még szűz. Szerintetek valami baj van velem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos és volt pár partnerem, de nem jutottunk el soha az együttlétig. Nem vonzódom a nőkhöz sem, csak valahogy így alakult. Sokan azt mondják ez nem normális. Szerintetek valami baj van velem?2013. júl. 17. 13:23
11/33 anonim válasza:
13:28: Ezzel mindenki tisztában van, ugyanakkor egy nyelvtan lecke ebéd után mindig elkél. :P
12/33 anonim válasza:
Semmiféle nemi vágy nincs benned? Mertén az eddigiek alapján arra gondoltam, hogy esetleg aszexuális vagy.
13/33 anonim válasza:
"Ezzel mindenki tisztában van"
Pedig nem éppen úgy néz ki.
14/33 anonim válasza:
13:29 Az előttem szólók többsége pont nem volt tisztában vele, egyébként meg max szövegértelmezés lecke. :)
15/33 A kérdező kommentje:
Vonzódom a férfiakhoz, csak egyik kapcsolatom se volt olyan, hogy megtörtént volna a dolog.
2013. júl. 17. 13:32
16/33 anonim válasza:
Azért ez a tény komolyan felveti a "baj" lehetőségét.
19/33 anonim válasza:
Ez egyébként a magyar oktatás nagy hibája, hogy egy nyilvánvaló utalásból sem jöttek rá többen, hogy nőről van szó.
Én kérdeztem azt, hogy nem vagy-e aszexuális, mert az egy dolog, hogy nem úgy alakultak a kapcsolataid, az meg egy másik, hogy te magad sem akartad-e azt, hogy előbb-utóbb megtörténjen a szex.
20/33 A kérdező kommentje:
62-63 kg :) Köszönöm a HASZNOS válaszokat.
2013. júl. 17. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!