Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez miért ciki? mi lesz igy a...

Ez miért ciki? mi lesz igy a világból? 19/Lány

Figyelt kérdés
Olyan sokan panaszkodnak a szüzesség miat. Meg le lúzerezik a másikat ha még nem vesztette el ill. Később vesztette el a szűzességét. Pl. Én 18évesen a 19dik szülinapom elött 4hónappal vesztettem el. És sokaktól megkaptam,h 19éves létemre még csak 1 pasival voltam milesz így velem nem élek. Még jó néhány hónapja itt kértem tanácsot ,h miként lazíthatnék mert nem akar összejönni. 5,5honap után sikerült :) Szerintetek is ennyire gáz vagyok,h 18évesen vesztettem el ér eddig 1 pasival voltam ? Bár 16-17 éves koromban megkaptam már azt az egyik ismerősömtől,h "Igazán elveszíthetném már a szűzességemet" Nem értem a mai világot amiben élek,h egy fiatal lánynak egy kislánynak aki kb.alig 14-15éves az a legfőbb problémája,h elveszítse a szüzességét. Aztán meg ha nem úgy sül el a dolog itt rinyálnak,h pl. Barátom meg újjazott akkor szűz vagyok még. Vagy terhes vagyok? stb..

2013. júl. 17. 09:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én azt sem nézem le, aki 14 évesen vesztette el és végigment rajta a fél falu vagy ő ment végig a fél falun. Ahogy azt sem, aki még 25-30 évesen is tartogatja.

Azt viszont igen, aki sportot vagy versenyt csinál belőle.

Aki azért veszti el, mert cikinek érzi az szánalmas. Önmagáért veszítse el és ne beszélje be magának, hogy csak mert az osztály 80%-a ezt mondogatta neki minden nap, hirtelen elkezdett úgy érezni, hogy részegen, bedrogozva el kéne veszíteni, mert ez csak önáltatás, semmi több.

De a szüzeknél sem kevésbé önáltatás, mikor egy huszas éveiben járó fiatal aki eddig nagyon jól megvolt párkapcsolat és szociális élet nélkül most hirtelen úgy érzi, hogy lemaradt mindenről és mindenre rámozdulna ami megmozdul. Mert itt is a társadalmi elvárások miatt érzi magán a nyomást.

Akármelyik is az igazság, ha valaki eltér a középértéktől akkor a probléma gyökerét kell megtalálni, hogy MIÉRT tér el a középértéktől.

A korán kezdett és rendszeres nemi élet ugyanúgy tünete egy lelki, mentális, neveltetésbeli problémának, mint a későn kezdett nemi élet.

Ezt nem lehet annyival elintézni, hogy a szexualitásra kényszert érző megtartóztatja önmagát miközben folyamatosan kényszert érez rá. Az okát kell megtalálni.

Ahogy annak is, ha valaki még 18 felett sem érez rá késztetést.

2014. jan. 18. 12:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, aki ilyeneket mond az nem normális, nem kell rá reagálni, mert nem éri meg. Inkább büszkeség ami veled történt, nem szégyen. Nekik szégyen, hogy 16 évesen már 30 pasival lefeküdtek, és ki tudja hogyan...

A lényeg, hogy én most 18 vagyok, csak a szerelmemmel voltam együtt, és leszek is, nekem nem kell több pasi, már férfi és ez engem a legnagyobb büszkeséggel, boldogsággal tölt el, hogy azt mesélhetem másoknak, hogy van egy "tökéletes" kapcsolatom és hihetetlenül boldog vagyok, mert ez BOLDOGSÁG, de az nem az, ha 16 évesen fűvel fával kavar egy lány, az inkább BOLDOGTALAN... ETC

2014. júl. 22. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!