Ez miért ciki? mi lesz igy a világból? 19/Lány
Én lassan 28 vagyok, de amikor én voltam 13, akkor is tudtam volna mutatni nem is egy csajt, aki így tolta. Az más kérdés, hogy akkor reménytelen szemétnek tartották őket, nem menőnek, meg kevesebb is volt belőle. Majd egyszer felfogja a világ, hogy az MTV-s és egyéb celebműsorok, meg a cosmopolitan mennyire káros a tinikre, addig meg ez van.
Nekem ezzel kapcsolatban az az álláspontom, hogy most kezdi az társadalom újra megismerni a saját természetét. Korábban nem voltak ilyenek, mert nem volt szabad ilyennek lenni. Ezeknek a tinilotyóknak a többsége csak céltalan birka, aki követi a trendet, márpedig régen az volt trend, hogy nem szabad így élni, most meg nemhogy szabad, de állítólag ez a menő. Ha holnaptól égő lenne nem szűznek lenni, lehazudnák az összes szexpartnerüket.
Szerintem fog ez normalizálódni egyszer, addig pedig nézzünk szépen tükörbe, és ismerkedjünk az emberi természettel. Nem a pokol készül a földre szállni, csak az ember megmutatja, hogyan jön ki belőle a vadállat, ha éppen nincsen gazdája, aki idomítsa. Nézzük, figyeljük és tanuljunk belőle!
A legdurvább az egészben az, hogy egy csomó ember, aki a klasszikus erkölcsöt példázza, meg sem tudja indokolni, miért teszi. Ők is ugyanolyan birkák, mint ezek a facebook-lotyók, csak éppen őket otthon máshogy nevelték, de az önálló döntés az ő repertoárjukból is éppúgy hiányzik. Ők is ugyanolyan manipulálható, idomított háziállatok, mint azok, akiket támadnak.
Én a megoldást abban látom, hogy ezeknek az embereknek meg kellene tanítani színesben látni a világot, és önállóan dönteni a sorsuk felől. Lehet, hogy nagyon naiv vagyok, de hiszek benne, hogy erre bármelyik ember képes. Nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol az emberek döntő többsége csak azt képes bégetni, amit a tévé, a szülei és egyéb elemek a szájukba adtak, és mindez természetes is. Egyelőre viszont ez van...
Hát szerintem 18 évesen egyáltalán nem voltál vele elkésve... Nem is értem miért cseszegettek. Én 27 évesen veszítettem el, na hát rólam már inkább el lehet mondani hogy lemaradtam mindenről meg hogy nem éltem, stb.
De 18 évesen..? O.o Manapság már az is über-ciki?
akkor én ez alapján lehúzhatom magam a wc-n...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!