Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez miért ciki? mi lesz igy a...

Ez miért ciki? mi lesz igy a világból? 19/Lány

Figyelt kérdés
Olyan sokan panaszkodnak a szüzesség miat. Meg le lúzerezik a másikat ha még nem vesztette el ill. Később vesztette el a szűzességét. Pl. Én 18évesen a 19dik szülinapom elött 4hónappal vesztettem el. És sokaktól megkaptam,h 19éves létemre még csak 1 pasival voltam milesz így velem nem élek. Még jó néhány hónapja itt kértem tanácsot ,h miként lazíthatnék mert nem akar összejönni. 5,5honap után sikerült :) Szerintetek is ennyire gáz vagyok,h 18évesen vesztettem el ér eddig 1 pasival voltam ? Bár 16-17 éves koromban megkaptam már azt az egyik ismerősömtől,h "Igazán elveszíthetném már a szűzességemet" Nem értem a mai világot amiben élek,h egy fiatal lánynak egy kislánynak aki kb.alig 14-15éves az a legfőbb problémája,h elveszítse a szüzességét. Aztán meg ha nem úgy sül el a dolog itt rinyálnak,h pl. Barátom meg újjazott akkor szűz vagyok még. Vagy terhes vagyok? stb..

2013. júl. 17. 09:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 28 vagyok, de amikor én voltam 13, akkor is tudtam volna mutatni nem is egy csajt, aki így tolta. Az más kérdés, hogy akkor reménytelen szemétnek tartották őket, nem menőnek, meg kevesebb is volt belőle. Majd egyszer felfogja a világ, hogy az MTV-s és egyéb celebműsorok, meg a cosmopolitan mennyire káros a tinikre, addig meg ez van.

Nekem ezzel kapcsolatban az az álláspontom, hogy most kezdi az társadalom újra megismerni a saját természetét. Korábban nem voltak ilyenek, mert nem volt szabad ilyennek lenni. Ezeknek a tinilotyóknak a többsége csak céltalan birka, aki követi a trendet, márpedig régen az volt trend, hogy nem szabad így élni, most meg nemhogy szabad, de állítólag ez a menő. Ha holnaptól égő lenne nem szűznek lenni, lehazudnák az összes szexpartnerüket.

Szerintem fog ez normalizálódni egyszer, addig pedig nézzünk szépen tükörbe, és ismerkedjünk az emberi természettel. Nem a pokol készül a földre szállni, csak az ember megmutatja, hogyan jön ki belőle a vadállat, ha éppen nincsen gazdája, aki idomítsa. Nézzük, figyeljük és tanuljunk belőle!

A legdurvább az egészben az, hogy egy csomó ember, aki a klasszikus erkölcsöt példázza, meg sem tudja indokolni, miért teszi. Ők is ugyanolyan birkák, mint ezek a facebook-lotyók, csak éppen őket otthon máshogy nevelték, de az önálló döntés az ő repertoárjukból is éppúgy hiányzik. Ők is ugyanolyan manipulálható, idomított háziállatok, mint azok, akiket támadnak.

Én a megoldást abban látom, hogy ezeknek az embereknek meg kellene tanítani színesben látni a világot, és önállóan dönteni a sorsuk felől. Lehet, hogy nagyon naiv vagyok, de hiszek benne, hogy erre bármelyik ember képes. Nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol az emberek döntő többsége csak azt képes bégetni, amit a tévé, a szülei és egyéb elemek a szájukba adtak, és mindez természetes is. Egyelőre viszont ez van...

2013. júl. 17. 15:00
 12/22 A kérdező kommentje:
Ez sajnos így igaz. És szomorú. Mikor én voltam 7dikes akkor is meg voltak az osztály a suli csiri-csáréjai. De mára már nagyon elfajult. Az a 12-13 éves kislány aki picit fejlettebb mint a többi és ezel tisztában van. Elégé visszaél vele. De ez a viszályára is fordulhat.
2013. júl. 17. 22:37
 13/22 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező! Szánalmas aki azzal rajol, hogy 14-15 évesen milyen sokan jártak benne, de az sem sokkal jobb, aki 19 évesen szintén rajol az első szexuális tapasztalatával. Várod a megerősítést, hogy mekkora gyöngyszeme vagy a társadalomnak? Hát megsúgom, nem attól lesz jobb vagy rosszabb a világ, hogy ki mikor veszíti el a szüzességét.
2013. júl. 19. 18:13
 14/22 anonim ***** válasza:
pl. Barátom meg ujjazott* akkor szűz vagyok még....
2013. júl. 19. 20:46
 15/22 A kérdező kommentje:
Én nem azt reklámozom,h 18 évesen vesztettem el sőt nem is reklámozok semmit. Csak nem tudom,h miért vagyok gyökér csak azért mert csak egy pasival voltam. Ha meg 20-30al lettem volna akkor már azt mondanák,h egy agyon b*szott Qrva vagyok. Amúgy eza a "barátom megujjazott akkor szűz vagyok"-ot azért idéztem mert nem egy ilyen kérdést lehet itt látni.
2013. júl. 19. 22:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem a mondattal volt bajom, a helyesírással.
2013. júl. 21. 22:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát szerintem 18 évesen egyáltalán nem voltál vele elkésve... Nem is értem miért cseszegettek. Én 27 évesen veszítettem el, na hát rólam már inkább el lehet mondani hogy lemaradtam mindenről meg hogy nem éltem, stb.

De 18 évesen..? O.o Manapság már az is über-ciki?

akkor én ez alapján lehúzhatom magam a wc-n...

2013. júl. 28. 21:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a szűzesség elvesztése nem kórhoz kötött. Anyukámnak van egy 39 éves munkatársa aki 30-32évesen vesztette el.
2013. júl. 29. 14:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Szar lesz így a világból. Nem ciki, és olvastam a kommentjeidet.... Igazad van mindenben.
2013. aug. 3. 16:14
 20/22 A kérdező kommentje:
hát ha így halad a világ a romlás felé akkor sajnos az lesz. Köszönöm egyetértésedet.
2013. aug. 4. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!