Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség miért olyan...

A szüzesség miért olyan értékes egy férfinak?

Figyelt kérdés

Igaz nem minden férfinak mert van olyan is hogy nem tartja fontosnak, vagy értéknek.

Kíváncsi vagyok a válaszolók véleményére. Férfiéra!

2013. júl. 16. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy fiúé kb. semmit nem jelent, minél kevesebb ideig van meg, annál jobb (normális keretek között)

Lányoknál, azért fontosabb, min. a 16 év

2013. júl. 16. 19:11
 2/11 anonim ***** válasza:
hát leadod egy szektába a lányt... ha tudnád mennyit fizetnek érte...
2013. júl. 16. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem érdekes.

Sokkal inkább lennék tapasztalt csajjal.

Gondolom mert kicsi a cerkájuk, és ügyetlenek is mellette, de a szűz csaj ezt nem tudja...

2013. júl. 16. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:

én annyira nem tartottam annak, de azért nem bánom, hogy olyan lánnyal veszítettem el, akit szerettem és nem olyannal akit másnap meg sem ismerek :D

19/F

2013. júl. 16. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
mert nincs annál jobb érzés, mint oylan helyre bahatolni, ahol eddig még más pasi nem járt! :)
2013. júl. 16. 19:13
 6/11 anonim válasza:
100%
Azoknál kiváltképp fontos akik mélyen vallásosak vagy valamely tradíció hívei.Egyébként meg a szüzesség a "tisztaság" jele,afféle nyugalmat ad a jövendőbelinek hogy bizony ő az első és a szerelme nem volt még előtte senkivel egyszer vagy akár többszőr azaz afféle garancia arra hogy a csaj nem könnyűéletű ha érted mire gondolok.
2013. júl. 16. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
A szüzesség nem erény, csak egy állapot mindkét nem esetében.
2013. júl. 16. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én 20 évesen veszítettem el. Lett volna ezer megy egy alkalmam egyéjszakásokra, volt olyan lány, aki azt mondta hogy nem érdekli hogy csak dugnám, jöjjek vele össze stb. nem használtam ki senkit. 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel és vele volt az első, nekem is. neki is. és egyáltalán nem bánom. én fontosnak tartom mert szerintem megmarad
2013. júl. 16. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Sok fiúnak diadalmas győzelem egy szűz csajjal szexelni.

Persze az sem mindegy,hogy részegen behugyozva veszti el a csaj/fiú,vagy normális körülmények közt.

2013. júl. 16. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor most sz*r arc vagyok, hogy egy év járás után 15 évesen elvesztettem a szüzességem, egy olyan emberrel akibe szerelmes voltam/vagyok, és még mindig együtt vagyunk

18/L

ez van... jöhet a r*bancozás!!!

2013. júl. 16. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!