Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet sokhelyen kérdezték már...

Lehet sokhelyen kérdezték már de én szeretnék egy biztos választ sokat segítene hogyan?

Figyelt kérdés

szóval lassan betöltöm a 15.életévemet. Van barátom lassan féléve együtt vagyunk és csak úgy érdekel ha bármikor is megtörténne az a bizonyos dolog , hogy hol, és hogyan történjen, miket kell előre venni ilyesmi ?

köszönöm szépen előre is az érthető jó válaszokat :)

2013. júl. 16. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
legyen gumi,olyan helyen ahol nem zavarhatnak,nem minden esetben van vér amikor átszakad a szűzhártya de biztonság kedvvért nem árt egy törölköző alátok,le lehessen zuhanyozni ha lenne vér
2013. júl. 16. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Miket kell előre venni? Hát gumit mindenképp.A többi meg adja magát,ez olyan dolog,mint az evés,meg a vakarózás.Csak el kell kezdeni és megy minden magától.
2013. júl. 16. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia :)

Én 17 vagyok, a második barátommal veszítettem el az 5. hónap után.

Először is, arra a kérdésre, hogy hol? Valószínűleg vagy nálad vagy ő nála fog megtörténni, mivel, máshova ti még nem jártok, gondolom a barátodnak nincs jogsija illetve szállodai szobát sem fogtok tudni bérelni. Emellett nem lesz egy előre eltervezett dolog, meg fog történni, amikor meg kell neki, akkor amikor már úgy érzitek mindketten mikor a legjobb. Nem szabad siettetni.

Hogyan történjen? Mint említettem a véletlenre kell bízni, úgyis ott és akkor fog eldőlni, hogy mit és hogyan fogtok csinálni. Hiába javaslom neked a kutyapózt (mert nekem az volt a legkényelmesebb és egyáltalán nem fájt), mert nem valószínű, hogy a barátod tolerálni fogja, vagy esetleg te.

Miket kell előre venni ilyesmi? Mindenféleképpen vegyetek gumi óvszert. Ne bízzatok a megszakításos módszerben, mert mint azt már jól tudni kéne, hogy az előváladék is ugyanúgy tartalmaz spermiumot, mint az ejakuláció. Ha a gumi véletlen kiszakadna aktus közben, szóljatok egy felnőttnek, hogy vásároljon 72 órás tablettát. Így kb. 0%, hogy nem esel teherbe. Mint már előttem is említették, lehet, hogy fogsz vérezni, de nem biztos. Én személy szerint, egyáltalán nem véreztem. De azért nem árt ha van nálatok egy rossz törölköző, vagy egy már nem használt póló. Mellesleg ha ilyenetek nincs a vért hideg vízzel mossátok ki, addig amíg nem szárad bele az anyagba, mert a meleg vízzel csak beleégetnéd.

Viszont, úgy gondolom még elég fiatal vagy ahhoz, hogy elveszítsd a szüzességedet. Ráadásul valószínű, nem lett volna ez a kérdés, ha már tudnál róla mindent, illetve fel lenné rá készülve. Plusz a barátoddal mégis csak fél éve vagytok együtt. Az, hogy én az 5. hónap után elvesztettem annak az is volt az oka, hogy nekem előtte volt egy 1 éves kapcsolatom, ahol nem hagytam magam. Visszatérve hozzád, javaslom, hogy beszéld meg az anyukáddal, ne aggódj nem ciki, és még csak el sem fog ítélni, hogy erről kérdezed. Ha mégse járnál sikerrel, olvass sokat a neten a szexualitásról és fogamzásgátlásról. Mindig legyen eszedben amíg nem tudsz róla eleget, annál nagyobb esélyed van a teherbeesésre, amit ugye nem szeretnél. Amit még eléggé ajánlatos tenni, nemi élet előtt. Jól teszed ha pettingeltek a barátoddal. Javasolt előbb megismerni egymás testét, és csak azután bele kezdeni abba, ami már a szüzességed elvesztésével jár.

Remélem segítettem valamit, ha bármi problémád van, írj nyugodtan üzenetet!

17/L

2013. júl. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!