Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy már 34...

Miért van az, hogy már 34 éves férfi vagyok, és még soha nem volt egy szűz lány sem, aki nekem adta volna a szüzességét, akár egy futó kaland, akár egy komoly kapcsolat formájában?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy már nem is lesz ilyen?

2013. júl. 15. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%
Egyrészt mert nem nézel ki elég jól, másrészt mert normális, kedves, aranyos, odaadó vagy.
2013. júl. 15. 16:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért vitatkoznék azzal, hogy nincs külső fizikai jele a szüzességnek! Szerintem azért a nő kisugárzásán ez mindenképpen látszik, és én egyébként aranyosnak és vonzónak tartom. Ezt csak az érti, aki kellően érzékeny, és az apró jelekre is tud koncentrálni. Nem csak a szex és a szűzhártya a lényeg, sokkal inkább a helyzet hangulata, hogy a tapasztalatlan nő, egy tapasztalt férfival... na ez benne a nagyszerű.
2013. júl. 15. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Jesszusom behalok...nincs fontosabb dolgod az eletedben, mint ezen vekengeni??? Megertem, miert nincs ilyen lany........
2013. júl. 16. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért akarsz szűz lánnyal lenni? Komoly kapcsolatot szeretnél vele, vagy csak inkább ki próbálnád hogy milyen lehet? Voltál már szerelmes nőbe?
2013. júl. 16. 19:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatot szeretnék. Ezért aztán, nem venném félvállról a dolgot. Bár ehhez az is kell, hogy hasonló hozzáállású lányt találjak!
2013. júl. 16. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
7%

A válasz egyszerű: mert a nők felszínesek és anyagiasak. Ha nem lógnak nemzeti bankok a zsebedből, és nincs menő sportkocsid, emberszámba se vesznek.

Ha van mindkettő, bármelyik nőt megkaphatod, kb. kortól függetlenül.

2013. júl. 16. 23:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, van még ilyen lány, és esélye is a kérdezőnek. Konkrét példa: én 16 éves szűz lány vagyok és egy, már a harmadik X-en túl lévő férfival vagyok :-) Még nem kapott meg, de jó úton halad...
2013. nov. 24. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!