Az miért baj, hogy nem szerelemből akarom elveszíteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
Nem akarok szerelmes lenni, nem akarok párkapcsolatot, csak tehernek érzem jelenleg. Most megyek egyetemre, viszont oda már nem szeretnék szűzként menni. Meséltem a barátnőimnek, hogy hogy terveztem ezt a dolgot, de mindenkitől negatív választ kaptam. Ez most komolyan ekkora vétek lenne?2013. júl. 12. 23:29
21/24 anonim válasza:
Tudod mit? Én megértelek... Lehet, hogy a többiek le fognak pontozni ezért, de szerintem elveszítheted nem szerelemből is a szüzességedet. Én egyszerűen nem bírok szerelmes lenni egy pasiba sem. Nekem is volt "traumám" és nem bíznám rá senkire sem az érzéseimet, viszont a szex, az hozzátartozik egy egészséges felnőtt nő életéhez.
22/24 anonim válasza:
Szerintem nem tragédia. Én sem voltam szerelmes. Elvileg jártam ugyan a sráccal akivel elvesztettem, de nem szerettem... Ilyen is van:-) Minden esetre jüt tett az egómnak. És az ég vilűgon semmi bajom nem lett tőle. Most 35 éves vagyok, és a mai napig imádom a szexet.
Viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy senkivel nem olyan jó a szex mint olyasvalakivel akibe szerelmes vagy. Ezt 17 év gyakorlás és tizenvalahány pasi után mondom:-)
23/24 anonim válasza:
szerintem nem baj.. ha készen állsz a dologra, nyugodtan tedd meg!:)
nem muszáj szerelemből, lehet az egyszerű szenvedély is:)
24/24 anonim válasza:
nem sokára indul az egyetem: sikerült elvesztened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!