Az miért baj, hogy nem szerelemből akarom elveszíteni a szüzességem?
Nem gond persze. Minden embernek alapvető szükséglete a szexuális kapcsolat, senki nem lehet enélkül kiegyensúlyozott. Vannak, akik egyáltalán nem bánják meg, hogy egy haverral veszítik el, vagy akár egy ismeretlennel, de akár szerelmes az ember, akár nem, rizikós. Mert ha nem szerelmes: beleszerethet a szexpartnerébe. Ha szerelmes: Lehet, hogy hamar szakítanak, vagy csalódik a pasiban és úgy érzi, kihasználták.
Ki tudhatná, melyik esetben mi a jobb? Szerintem leszel még szerelmes, és amikor lefekszel azzal a sráccal, talán jobb, ha nem érzed magad feszélyezve amiatt, hogy már egyetemista vagy, és még szűz.
Húha, elkényeztetett pisis 19 és ki tudja, hány évesek, akik csalódtak a szerelemben, és csak a szex kell nekik! én 30 elmúltam, még nem vesztettem el, és nem bántam meg. ajjajjjajj, ha eddig nem voltam szerelmes, már sose leszek? ez komoly? húha, most mit csináljak? :D
Ahogy a háromfogásos ünnepi vacsorát sem az országút közepén eszed meg, hanem valami igényes étteremben, ugyanígy a szüzességet is azzal kell elveszíteni, akivel érdemes. Mert megvan a módja.
Attól függetlenül, hogy a 13-as 30 éves, nagyon elgondolkodtató az utolsó mondata.
"Ahogy a háromfogásos ünnepi vacsorát sem az országút közepén eszed meg, hanem valami igényes étteremben, ugyanígy a szüzességet is azzal kell elveszíteni, akivel érdemes. Mert megvan a módja."
Nyilván el lehet veszíteni bárkivel, csak nem érdemes.
Én is ilyen helyzetben voltam, előtte az összes barátnőm próbálta bemagyarázni nekem, hogy sz*r lesz így. Nem döntöttem el tudatosan, hogy kapcsolat nem kéne, de nem zártam ki a lehetőségét, hogy akár egyéjszakásban veszítsem el. És meg is történt... A barátnőimtől eg rossz szót nem hallottam azóta, látták rajtam, hogy tényleg nem sérültem miatta. 18-19 évesen már szerintem vagy annyira felelősségteljes, hogy tudj dönteni a saját életedről.
A hátrány annyi lehet, hogy hiába nem vagy szűz, tapasztalatod nem nagyon lesz több. (Nekem szerencsém volt, mert először szex-, aztán rendes kapcsolat lett a vége, de erre nem lehet alapozni)
Összeségben szerintem egyáltalán nem vétek, ha eléggé felnőtt vagy ahhoz, hogy tudd kezelni és felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!