Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az miért baj, hogy nem szerele...

Az miért baj, hogy nem szerelemből akarom elveszíteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
Nem akarok szerelmes lenni, nem akarok párkapcsolatot, csak tehernek érzem jelenleg. Most megyek egyetemre, viszont oda már nem szeretnék szűzként menni. Meséltem a barátnőimnek, hogy hogy terveztem ezt a dolgot, de mindenkitől negatív választ kaptam. Ez most komolyan ekkora vétek lenne?
2013. júl. 12. 23:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem gond persze. Minden embernek alapvető szükséglete a szexuális kapcsolat, senki nem lehet enélkül kiegyensúlyozott. Vannak, akik egyáltalán nem bánják meg, hogy egy haverral veszítik el, vagy akár egy ismeretlennel, de akár szerelmes az ember, akár nem, rizikós. Mert ha nem szerelmes: beleszerethet a szexpartnerébe. Ha szerelmes: Lehet, hogy hamar szakítanak, vagy csalódik a pasiban és úgy érzi, kihasználták.

Ki tudhatná, melyik esetben mi a jobb? Szerintem leszel még szerelmes, és amikor lefekszel azzal a sráccal, talán jobb, ha nem érzed magad feszélyezve amiatt, hogy már egyetemista vagy, és még szűz.

2013. júl. 15. 19:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Mert eljön érted Lucifer.
2013. júl. 16. 00:20
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Húha, elkényeztetett pisis 19 és ki tudja, hány évesek, akik csalódtak a szerelemben, és csak a szex kell nekik! én 30 elmúltam, még nem vesztettem el, és nem bántam meg. ajjajjjajj, ha eddig nem voltam szerelmes, már sose leszek? ez komoly? húha, most mit csináljak? :D

Ahogy a háromfogásos ünnepi vacsorát sem az országút közepén eszed meg, hanem valami igényes étteremben, ugyanígy a szüzességet is azzal kell elveszíteni, akivel érdemes. Mert megvan a módja.

2013. júl. 16. 13:54
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
13. voltam, és férfi vagyok egyébként. csak még mielőtt a sok kiéhezett lurkó a kérdező után engem is megostromol leveleivel.
2013. júl. 16. 13:55
 15/24 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, tuti te írtál rám. Na erről annyit, hogy neked az érzelmek számítanak, nekem a testiség nem függ össze a szerelemmel. Mindenki más, ami neked egyértelmű, az másnak nem feltétlenül és nem kell emiatt lenézned.
2013. júl. 16. 13:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as, ha 30 éves korodig nem akadt senki akivel érdemes, akkor ott veled is van gond!
2013. júl. 16. 14:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy a 13-as 30 éves, nagyon elgondolkodtató az utolsó mondata.

"Ahogy a háromfogásos ünnepi vacsorát sem az országút közepén eszed meg, hanem valami igényes étteremben, ugyanígy a szüzességet is azzal kell elveszíteni, akivel érdemes. Mert megvan a módja."

Nyilván el lehet veszíteni bárkivel, csak nem érdemes.

2013. júl. 16. 16:07
 18/24 Alexandra020 válasza:
100%
Szép dolog a szerelem, csak mindenki rosszul fogja fel, a csalódások miatt egyből elítélik, és nem akarnak belőle többet. Pedig ha megtalálod az "Igazit", akkor nem így gondolod. Mindenkit ér az életben egy, esetleg több szerelmi csalódás, az élet ettől teljes, ettől "szép". Tanulunk belőle. Szerintem ha olyan emberrel szeretnéd elveszíteni a szüzességed, akit nem szeretsz, azt később bánni fogod. Mert érzelmek nélkül, egy olyan emberrel, akihez semmi nem fűz, csak az ismeretség, szerintem az nem szép dolog, főleg, hogy a nőnek az életében csak egy lehetősége van arra, hogy ezt szép dolognak élje meg. Viszont, ha egy olyan emberre "halogatod", akit szeretsz, és ő is téged, akkor az leírhatatlan érzés. Igazából szerintem ez utóbbit kellene átélned, és nem azt, hogy már nem szeretnél szűz lenni. Mert ez nem olyan dolog, amit csak úgy el kell dobni. (Bár sajnos a mai világban ez olyan természetes, hogy a lányok 15 éves koruktól nemi életet élnek, és csak úgy odaadják magukat -tiszt. a kiv.). De ez csak az én véleményem. :)
2013. júl. 17. 20:09
 19/24 anonim válasza:
41%
Szerintem nem gond.Amikor,akivel szeretnéd,akkor teszed meg.Teljesen megértem a helyzeted,hasonlóan gondolkodok.Nem vétek,sőt sok szerencsét :) De ez csak egy idegen véleménye,magadtól kell döntened legvégül.Ha bűntudatod lenne közben,akkor viszont hagyd.
2013. aug. 8. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

Én is ilyen helyzetben voltam, előtte az összes barátnőm próbálta bemagyarázni nekem, hogy sz*r lesz így. Nem döntöttem el tudatosan, hogy kapcsolat nem kéne, de nem zártam ki a lehetőségét, hogy akár egyéjszakásban veszítsem el. És meg is történt... A barátnőimtől eg rossz szót nem hallottam azóta, látták rajtam, hogy tényleg nem sérültem miatta. 18-19 évesen már szerintem vagy annyira felelősségteljes, hogy tudj dönteni a saját életedről.

A hátrány annyi lehet, hogy hiába nem vagy szűz, tapasztalatod nem nagyon lesz több. (Nekem szerencsém volt, mert először szex-, aztán rendes kapcsolat lett a vége, de erre nem lehet alapozni)

Összeségben szerintem egyáltalán nem vétek, ha eléggé felnőtt vagy ahhoz, hogy tudd kezelni és felvállalni.

2013. aug. 9. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!