Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak a tapasztalatlan fiúk...

Csak a tapasztalatlan fiúk szeretik a szűz lányokat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem:)
2013. júl. 11. 18:57
 2/7 anonim válasza:
Nem
2013. júl. 11. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen ... ja, nem!
2013. júl. 11. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez körülbelül olyan mintha először vezetnél Pesten, és van melletted egy olyan valaki, aki A pontból B pontra úgy juttat el, hogy közben elmagyarázza mit hogyan szokott, gondol ő, mi a bevált útvonal, amit te megtanulsz, azaz tapasztalatot szerzel.

Ha kezdő vezető és tapasztalat kell, akkor én is jobban kedvelnék egy ilyen személyt magam mellett.

De ha már tapasztaltabb vagyok, akkor jobban szeretem, ha a tapasztalataimat felhasználhatok és a mellettem ülő személy csak a B pontot mondja meg, azt, hogy mit és hogyan azt én döntöm el, ahogy nekem tetszik. A mellettem ülő nem erőlteti rám az egész útvonalát, szokásait, hogy Ő hogy jut el oda, hanem csak mondjuk egy két kritériumot, hogy kerüljem el a körutat,vagy bármi mást.

Ezt egy tapasztaltabb emberke sokkal jobban szereti, azt csinálni amit ő megtanult, berögzült nála, és még figyelembe is tudja venni a másik "dolgait".

Persze, hogy egy kezdő nem akar egy kezdőtől tanulni. Elképzelhető, de sokkal nehezebb, mintha lenne melletted egy "navigáció" amire támaszkodhatsz.

2013. júl. 11. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Sálálálálálálálálálálálálálálá.

Épp az új dalom szövegén dolgozom. Hogy tetszik?

Sálálálálálálálálálálálálálálá.

2013. júl. 11. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
nagyobb részben igen, de nem csak.
2013. júl. 11. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Aki volt már szűz lánnyal, az nem vágyódik vissza! -> Csak az vágyik ilyen borzalmakra, aki lúzer és erről álmodik!
2013. júl. 14. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!