Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnék barátnőt találni...

Hogy tudnék barátnőt találni úgy, hogy a nők zöme írtózik a tapasztalatlan, szűz férfiaktól?

Figyelt kérdés
25/F
2013. márc. 31. 10:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Keress a kisebbségben akik nem írtóznak.
2013. márc. 31. 10:39
 2/17 anonim ***** válasza:

írtózik? lehet, csak te látod rosszul mert én még ilyen csajjal nem találkoztam aki írtózna a szűz pasiktól.

L

2013. márc. 31. 10:40
 3/17 anonim válasza:
én annak örülnék, ha ő lenne nekem az első, és én is neki az első lennék
2013. márc. 31. 10:42
 4/17 anonim ***** válasza:
csak azért utálom úőket, mert miután jól begyakorolták magukat lelépnek
2013. márc. 31. 10:44
 5/17 A kérdező kommentje:
Ezzel a szüzességgel, amin valójában egy pillanat alatt lehet változtatni, mégis nagyobb hátrányban indulok például egy nyomorékkal szemben. Utóbbival egy tisztességes nő szívesebben létesít kapcsolatot, mert tudja, hogy nem tehet a fogyatékosságáról, és tisztában van azzal, hogy ő fizikailag valóban hátrányos helyzetben van, ellenben egy magam fajta embert elkönyvelnek bénának, vesztesnek, mert nem tudja kihasználni az adottságait.
2013. márc. 31. 10:52
 6/17 A kérdező kommentje:
Mint itt, a többi fórumon is 10ből legalább 7 nő szidja a szűz férfiakat, és emiatt nekem bátorságom nincs kezdeményezni bárkinél is.
2013. márc. 31. 10:53
 7/17 anonim ***** válasza:

> Ezzel a szüzességgel, amin valójában

> egy pillanat alatt lehet változtatni

Lehet bizony! Menj el k*rvázni. Probléma megoldva...

2013. márc. 31. 11:01
 8/17 anonim ***** válasza:

Ne legyél már béna, legyél egy perverz dög, ne pedig az járjon a fejedben hogy úristen még szűz vagyok, mert akkor leblokkolsz, és gyengébben fogsz teljesíteni mint egy ötéves az Óvodában aki nézi a lányokat a wc-n ülve. :-)

Én is szűz vagyok, de ha egyszer beleszeretnék egy nőbe, és tudnám hogy gyereket akarok tőle, rendesen megadnám neki ami járna, napokig feküdne és izzadna, menni is csak úgy tudna utána, mintha 42 fokos láza lenne rózsaszín foltokat látva. ;-D

Viszont aki itt várja a "megoldást" ilyen dolgokra, az már rég rossz! Gizda a "farkad" öreg, szedd hát össze magad, gyere össze akkor valakivel csak a szex miatt, mászkáljatok kézen fogva, mint a halálosan szerelmes párok, és jól van. :-) Elvégre sokan ezt csinálják.

23/f

2013. márc. 31. 11:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Te is szűz vagy tesó?:D 25/f
2013. márc. 31. 11:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ne mondd el nekik, h szűz vagy! Ha kell, hazudj! Bár sztem nem ez az egyedüli probléma, mert ha 25 évesen szűz vagy, akkor csúnya is lehetsz.
2013. márc. 31. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!