Hogy tudnék barátnőt találni úgy, hogy a nők zöme írtózik a tapasztalatlan, szűz férfiaktól?
írtózik? lehet, csak te látod rosszul mert én még ilyen csajjal nem találkoztam aki írtózna a szűz pasiktól.
L
> Ezzel a szüzességgel, amin valójában
> egy pillanat alatt lehet változtatni
Lehet bizony! Menj el k*rvázni. Probléma megoldva...
Ne legyél már béna, legyél egy perverz dög, ne pedig az járjon a fejedben hogy úristen még szűz vagyok, mert akkor leblokkolsz, és gyengébben fogsz teljesíteni mint egy ötéves az Óvodában aki nézi a lányokat a wc-n ülve. :-)
Én is szűz vagyok, de ha egyszer beleszeretnék egy nőbe, és tudnám hogy gyereket akarok tőle, rendesen megadnám neki ami járna, napokig feküdne és izzadna, menni is csak úgy tudna utána, mintha 42 fokos láza lenne rózsaszín foltokat látva. ;-D
Viszont aki itt várja a "megoldást" ilyen dolgokra, az már rég rossz! Gizda a "farkad" öreg, szedd hát össze magad, gyere össze akkor valakivel csak a szex miatt, mászkáljatok kézen fogva, mint a halálosan szerelmes párok, és jól van. :-) Elvégre sokan ezt csinálják.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!