Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnék barátnőt találni...

Hogy tudnék barátnőt találni úgy, hogy a nők zöme írtózik a tapasztalatlan, szűz férfiaktól?

Figyelt kérdés
25/F
2013. márc. 31. 10:37
1 2
 11/17 LeftBehind ***** válasza:
8. Kapcsolatot még talán nagy nehezen össze lehet hozni,de szűzként az egyéjszakás....Mission Impossible!
2013. márc. 31. 12:43
 12/17 anonim ***** válasza:
gondolom nincs a homlokodra írva? viselkedj úgy mintha nem lennél szűz! próbálj meg magabiztosságot sugározni és hazudj!
2013. márc. 31. 12:51
 13/17 A kérdező kommentje:

,,viselkedj úgy mintha nem lennél szűz! próbálj meg magabiztosságot sugározni és hazudj!"

Ez nulla gyakorlat nélkül nem lehetséges. A mozdulataimból ígyis-úgyis kiderül.

2013. márc. 31. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:

akkor ne próbáld meg, jobb ha ide írsz ki kérdést...

vagy van jobb ötleted? még mehetsz prostihoz is, ott is lehet tanulni.

2013. márc. 31. 13:10
 15/17 anonim válasza:

Én lány vagyok de azt tanácsolom neked hogy add önmagadat. Ha rád talál a szerelem nem fogsz azon izgulni hogy még szűz vagy.

16/L

2013. márc. 31. 18:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a "nők zöme", ők biztos valami párhuzamos világegyetemben élnek mint én, engem kifejezetten ez vonz egy férfiban, ha csak velem lenne és nem máson gyakorolna, és nem is akarna kipróbálni mást, hanem az "egy életen át együtt effektus".Nincs is annál jobb mint együtt felfedezni igaz szerelmünkkel a szex örömet:D

23l

2013. márc. 31. 21:11
 17/17 anonim válasza:
Igen ezzel egyet kell értenem. Én pl életemben összesen egy férfival szeretném csinálni miután összeházasodtunk. Nekem ez a dolog nagyon tetszik hogy azt mondhatom hogy neki én vagyok az egyetlen.
2013. ápr. 1. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!