Vannak olyan szűz vagy szexuálisa tapasztalatlan lányok akik szívesen lefekszenek szintén szűz/tapasztalatlan fiúkkal tapasztalatszerzés és egymás vágyainak kielégítése érdekében?
#1: Nem azért, de:
1.) k*rvából hol találsz szüzet?
2.) nem akar mindenki nemi beteggondozóban rohadni
3.) ebből mindkét félnek előnye származik, csak egy minimális vonzalom kell hozzá
4.) azért ez sem ingyenes, én pl. meghívnám erre-arra a lányt, stb.
Nekem is ilyen jellegű kapcsolatra van szükségem, a hosszútávúak nem valók nekem.
bocs, de én tökre nem veszíteném el egy idegennel csak azért, mert tapasztalatot akarok szerezni vagy kielégíteni a vágyaimat. És ha igen, akkor már nem egy szűz fiúval, hanem egy tapasztalttal. nem tudom, mi abban a jó, h ismeretlennek adod oda magad érzelmek meg minden nélkül, ráadásul még nem is élvezné a csaj, mivel szűz plusz a pasi is szűz. a szűz lányok csak nagyon ritka esetben élveznek el, és csak azért élvezik a szexet, mert azzal vannak, akit szeretnek. egy ismeretlen szűz fiúval ez szinte lehetetlen.
20/L és szűz
Nincsenek.
Itt se, és máshol se.
Ha pedig az a szűz fiú még buta is, akkor különösen ellenszenves lesz a lányoknak. A már nem szüzeknek is.
Hány éves vagy?
Miért akarod elveszíteni a szűzességed, attól még minden ugyan olyan lesz mint előtte...
Nem vágysz komoly kapcsolatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!