Van egy ismerősöm, aki 33 éves és még szűz. Szerintetek mit csináljon, hogy ne legyen az?
Figyelt kérdés
Tanácsokat várok, mert nem akar szűz maradni. Jó lenne valami lány, akivel együtt lehet, na és a szex is persze igazán jó volna már.2013. júl. 11. 09:53
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Sajnálom a férfiakat hogy nem tudnak dugni én havonta mással dugok és boldog vagyok. 22/L
13/13 anonim válasza:
Ebből a kérdésből nekem az jön le, hogy nincs elég önbizalmad, esetleg személyiségzavarod is lehet.
Próbáltál meg már pszichológushoz menni a problémáddal? Ott vannak olyan terápiák, amivel megnövelhetik az önbizalmadat és akkor akár ez a "probléma" is megoldódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!