Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljon egy szűz lány?

Mit csináljon egy szűz lány?

Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogyha még szűz vagyok, de szeretnék már lefeküdni a barátommal. Ő is szeretné, nyílván, de teljesen tapasztalatlan vagyok. Nem tudom, hogy mi lenne jó neki, és mit hogy csináljak?!

2013. jan. 12. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha elég idős vagy akkor vetess vele gumit...érteni fogja.
2013. jan. 12. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Ez ösztönből fog jönni. Utalni fogtok arra, hogy mit szeret a másik. Csak lazuljatok el, és ismerjétek meg egymás testét. Keressétek meg egymás "gyenge pontjait" és kényeztessétek hogy neki jo legyen. Egy halk zene valami illatgyertya meg a félhomály csodákra képes. :)

2013. jan. 12. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:
nemsokára 18 vagyok
2013. jan. 12. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Két párna két paplan egy lepedő és már le is fekhettek egymás mellé az ágyra. :D
2013. jan. 12. 19:46
 5/6 dBLOOD42 válasza:

Ha szűz és/vagy tapasztalatlan vagy, az csak annyit jelent, hogy több időt kell fektetnetek az előjátékba. És ebben az esetben az előjáték alatt nem csak a szexuális aktus előtti előjátékot értem.

Beszéljétek meg hogyan éreznéd a legnyugodtabban magad, hogyan tudnál a leginkább ellazulni, relaxált állapotba kerülni, az első együttlét kellemessé tételének ez a legfontosabb feltétele. Egy kellemes ebéd vagy vacsora általában jó kiinduló pont, de természetesen bármilyen tevékenység elképzelhető.

2013. jan. 20. 14:35
 6/6 anonim válasza:
Egyszeruen hagyd hogy o vezessen a sexben es nyomjal te is!
2013. jan. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!