Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vagyunk még egyedülállóa...

Miért vagyunk még egyedülállóak, szüzek?

Figyelt kérdés

Rólam és pár barátnőmről van szó.

Nem vagyunk csúnyák, tényleg. A személyiségeink teljesen különbözőek (nyilván), de egyikünk sem elviselhetetlen.

Kis jellemzés:

1. Alacsony, vékony, szöszi (nagyon hosszú haj), pörgős, bár kissé parancsolgatós.

2. Magas, nagyon vékony, gesztenyebarna hajú, kedves bár az arca nem olyan szép, és félős.

3. Középmagas, hosszó világosbarna hajú, nőies,értelmes, humoros de néha okoskodó.

4. Magas, hosszú barna hajú, duci, szép a mosolya, megértő.

5. Alacsony, szemüveges, rövidhajú, jó tanuló, nagyon visszahúzódó.

Így vagyunk barátok, és tényleg már olyan "vicces", hogy egyikünknek sincs senkije. Pedig nem vagyunk mindig együtt. Van nektek is ilyen problémátok? A környezetetekben esetleg? :S

2013. júl. 10. 15:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
*falkában
2013. júl. 10. 15:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Ja, amikor aludni mentek, akkor gondolom szétváltok (vagy legalábbis 2-2-1es csoportokra) az ágy korlátozott mérete miatt.

De napközben sem ártana.

2013. júl. 10. 15:45
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Tiszta jó sorozat lehetne :D "Miért vagyunk még egyedülállóak, szüzek?"
2013. júl. 10. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. lány pont bejönne! :D De egyébként nagyon igaz.. Nem szabadna folyton együtt lógnotok, mert így egész biztosan egymás hátát tartsátok, és félnek tőletek a fiúk.. írjatok privit :)
2013. júl. 10. 15:58
 15/22 anonim ***** válasza:

Miert olyan baj ez? Én 19 voltam mikor először csináltam, a barátnőm meg 22. Pedig mi se vagyunk rossz csajok... Nem kell elsietni, csak azért hogy legyen, meg hogy "túl legyetek" rajta, nem érdemes.

28L

2013. júl. 10. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:

ja a visszahúzódósabbaknak nehezebb, MÉG a csajoknak is, ha srácok lennétek akkor kb lehetetlen lenne, kivéve 1-2töknek.

Nekem is ritkán van barátnőm és bugyiba sem jártam még, az a baj nem is ismerkedek sokat... lehet regelni kéne vmi társkeresőre, nem tom majd talán nyár végén... meg aki nehéz eset annak is nehezebb.

Próbáljátok ki hogy kicsit lengébben öltözködtök így nyáron, oszt hátha, meg kellene találni ismerősöket akik bemutatnak új embereknek stb.

Am szívesen mennék moziba 5 szép szűz fiatal lánnyal ha gondoljátok XD de azt várhatjátok hogy én fizetem a jegyet :)

2013. júl. 10. 17:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Félnek a pasik, hogy csak együtt lehet benneteket táncba vinni és nincs bátorságuk.

Vagy simán rondák vagytok :)

2013. júl. 10. 17:57
 18/22 anonim ***** válasza:
hmmm...nagyon ismerős banda ez. nem vagytok véletlenül Szolnokiak? :D
2013. júl. 10. 18:13
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

Könnyű megválaszolni. 1, parancsolgatós. 2, nem olyan szép. 3, okoskodó. 4, duci. 5, nagyon visszahúzódó.

Tényleg ezért vagytok magányosak. 28F

2013. júl. 10. 18:31
 20/22 anonim válasza:
és ha szabad kérdeznem te melyikük vagy? :)
2013. júl. 11. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!