Lanyok, mit ereztetek mikor a baratotok elvette szuzessegeteket?
18 éves voltam és egy hónaposak voltunk a párommal. Ő volt az első barátom (azóta is- 1éve) és igazából szerelemből feküdtem le vele, így semmi megrázó élmény nem volt benne, hanem boldog voltam, hogy vele lehetek és, hogy mostantól így is kifejezhetjük egymás iránt a szerelmünket.
19/L
15 voltam, 1 év járás után feküdtünk le (nagy volt a szerelem-vagyis még most is az :)) ) , romantikus volt, vigyázott rám, óvatos volt (mindketten szüzek voltunk egyébként). sokkal közelebb hozott minket egymáshoz.:)
17/L, a barátom 19/F
14:27 talán nem kéne 14évesen segg részegre innod magad és kéne egy értelmes kevésbé paraszt embert találnod magadnak
am ha szereted akkor valszeg élvezni fogod, nagyon, ha viszont erőszakból mint ahogy kedves 14:27 mondta akkor te is valami olyanra számíts, bár ha le iszod te is magad akkor valszeg nem fogod nagyon érezni, esetleg lehányod a piától, vagy ő téged ami azért elég vonzó o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!