Lányok tik éreztétek amikor átszakadt a szűrhártyátok? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 01:50
1/9 anonim válasza:
Olyan mintha szét akarnának tépni belülről.Nekem maszti közben majdnem sikerült átszakítani...
2/9 anonim válasza:
Én nem tudom mikor szakadt át,mert én az első nemi élet elött már 1-2 éve tampont használtam,illetve pár hónappal szex elött már volt ujjazásos petting.Nem emlékszem h. fájt volna ,de tudom h. az első tampon felhejezése nem volt egyszerű,de ha nagyon fájt volna akkor arra emblékeznék.
3/9 anonim válasza:
én csak a fájdalmat éreztem...
szerencsére nem fájt nagyon és különben is jól bírom a fájdalmat...(:
5/9 anonim válasza:
Hááá nekem úgy vót hogy a fonóba vótam fontam magamba,oszt begyütt egy legény,asztat mondta,hogy ű most éngemet a kardjának az élire hány,én meg elhajítottam az orsót örömömbe,oszt széttettem a lábom nekije,mire ű gyütt álló férfiassággal oszt tövig beledöfte a csunyámba,de oszt nekem az úgy fájt,hogy aszittem menten szijjel fele szakadok,kiabáltam,anyám,ídesanyám,átszakadt a hártyám,de nem hallotta osztán azt meg senki se.Rá 9 haunapra megszületett a fijam,a Jauzsi...N/69
8/9 anonim válasza:
Háá a mi időnkben nem nagyon lehetett össze-vissza párosodni,mer ha egy legíny megfarkalt egy jányt akkó abbul sokszor lett pulya.Éngemet is elvett asszonyul a Jauzsi apja,a Pesta.
9/9 anonim válasza:
Mink mán csak ilyenek vagyunk, megérezzük aztat. Nemigen kellemetes, fáj, mint a rosseb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!