Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm azt mondja hogy...

A barátnőm azt mondja hogy szűz de mikor szeretkeztünk akkor nem vérzett mondta már hogy ő az ujjával átszakította magának de akkor-sem vérzett. Most nem meri bevallani? Vagy tényleg van ilyen hogy szűzhártya nélkül született? őszinte típus!

Figyelt kérdés

2013. júl. 9. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
nem született szűzhártya nélkül,és nem igényel sok tudást hogy nem minden lány vérzik amikor elveszíti a szüzességét,nem egy olyan nagy dolog
2013. júl. 9. 22:47
 12/14 Sertés ***** válasza:
51%

Igen, sok lány nem vérzik elsőre és sok lány füllenti, hogy ő nem vérzik elsőre, így "valójában" te vagy az első. Aztán rengeteg olyan "becsületes" lány is van, aki évekig szajkózza minden fiújának, hogy: "csak egy volt előtted és az se komoly, de persze te..."

Mondjuk be kell ismernem, olyat is ismerek, aki -bár a fél baráti körömet leszopta-, technikai értelemben még tényleg "szűz".

Ezért, ha rutinos versenyző vagy én azt tanácsolnám, hogy sose a lány beszámolói, hanem az első(?) éjszakás viselkedése, rezdülései, tekintete alapján döntsd el az volt-e. Ennek kielemző-megfigyelő technikának még nagy hasznát fogod venni a későbbiekben is! :-))

2013. júl. 10. 01:56
 13/14 anonim válasza:
Nyugi, simán lehet, hogy igazat mondott, én is véletlenül szakítottam át, de ettől függetlenül szűz vagyok.
2013. szept. 5. 17:09
 14/14 Sertés ***** válasza:

Lányok, lányok... :-))

Kb. 20 év ez irányú élettapasztalatát írtam le őszintén. Látom, sokan magukra is ismertek... Így rögtön egy újabb kérdésre is megkaptad a választ kedves kérdező, mégpedig: Mennyire tűrik a nők az őszinte és megalapozott kritikát?

Nem a tükröt kell összetörni, ha nem tetszik amit mutat!

2013. szept. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!