Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális lenne? Hogy állítsam le?

Normális lenne? Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

Én 14 (nemsokára 15) vagyok, a barátom 20. Ő már szeretné, hogy megtörténjen, de én még 1-2-3évet várni szeretnék, ő viszont 2hónap múlva gondolta. Nagyon félek (szűz vagyok) de nem akarom tönkretenni a kapcsolatunk, szeretném, ha boldog lenne velem.

Csak normális válaszokat kérek.:)

14/L

2013. júl. 8. 19:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Amíg tartasz tőle, ne tedd meg. Akkor sem, ha a pasi nagyon akarja. Maradandó rossz emlék lehet, ami egy életre megkeserítheti a szexuális életedet. Ha valóban szeret a srác, tud várni.
2013. júl. 8. 21:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne menj bele csak az ő kedvéért! Ha nem érti meg, hogy Te még várni akarsz pár évet, és mellesleg nagyon helyesen, akkor ne sajnáld, hogy elhagy! Nem szeret Téged, csak a szexre kellesz neki!!!
2013. júl. 9. 06:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Csakis akkor feküdj le bárkivel, ha TE akarod. Ha azzal z zsarolna meg, hogy elhagy, ha nem akkor menjen. Akkor nem téged akar, csak a puncidat. Ennyi.

Lehet ezt szépíteni magyarázni, meg hogy ő már 20 éves csinálja és igénye van rá, de tudhatta mikor veled kezd, hogy szűz vagy, és ha tudja, hogy te még nem szeretnéd, akkor tiszteletben tartja. Így két dolgot tehet. Amíg nem vagy kész, megelégszik a pettinggel, vagy nem hülyít és békén hagy.

2013. júl. 9. 11:39
 14/22 anonim ***** válasza:
hülye vagy hogy 20 évesel vagy együtt én 17 éves vagyo kde égvilágért sem jönnék össze egy 15 évessel
2013. júl. 11. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt írom, de mégis el kell gondolkodj azon, hogy együtt maradsz-e vele vagy sem attól függetlenül, hogy szereted! Ha ő is tényleg szeretne várna rád és nem is csak 1-2 évet... Az én barátom annak idején azt mondta, hogy megvárja amíg 18 leszek addig nem szeretné, hogy ilyennel próbálkozzak (mert én már akartam). Úgy volt vele döntsek, akkor amikor már kicsit tényleg felnőttesebb leszel és nagyon jól tette, hogy Ő állított le és ő kért meg erre, mert félt, hogy megbánom és elszúrja ezzel a kapcsolatunkat. Azóta is együtt vagyunk és örülök, hogy ilyen barátom van. Ha csak 1-2 hónapot akar rád várni, akkor szerintem nem is tervezi veled hosszútávra, ha hosszútávra tervezne úgy lenne vele m1, hiszen úgyis velem leszel és ráérünk...:) Azzal teszed tönkre a kapcsolatot, ha lefekszel vele, mert benned ez sebeket fog ejteni, ha meg emiatt szakít, akkor alapból nem is akart mást tőled. Mellesleg ne dőlj be a manipulációs hülyeségüknek bármennyire rendesnek és aranyosnak tűnik.., hiszen egy kis szex miatt sok mindenre képes néhány pasi...
2013. júl. 12. 09:10
 16/22 VálaszAdó 1991 válasza:

Anett1991:

Én 13 évesen vesztettem el a szüzességemet. A barátom akkor volt 16 éves. Mindketten szüzek voltunk, ő már 2-3 hónapnál akarta, de én mondtam neki hogy a 6. hónapot várja meg. Megvárta. És azóta is együtt vagyunk!

Mondjuk, azért nálad kicsit más a helyzet hiszen a srác már gondolom nem szűz. Szerintem a helyes az lenne, ha keresnél egy korodbeli egy FIÚT. Nem pedig egy FÉRFIT! Ha, elsieted a dolgot az egy életre benned marad és talán a további szexuális kalandjaidat is elronthatod! Gondold át! Én a helyedbe nem feküdnék le a sráccal! 22/L

2013. júl. 22. 23:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát szerintem még ne feküdj le vele, de é évet se várj vele.

Még kb.egy évig próbáld kihúzni(15 éves még olyan fital, bár te lehet érettebb vagy a korosztályodnál) és ha ezért szakít veled akkor csak arra megy.

Ezzel az a baj, hogy ő már 20 éves és ilyenkor neki erre már elég nagy az igénye..

Szerintem ezt tisztázd le vele, hogy te még egy darabig nem fogod engedni és nézd meg mit lép erre..

2013. júl. 30. 15:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát szerintem még ne feküdj le vele, de 3 évet se várj vele.

Még kb.egy évig próbáld kihúzni(15 éves még olyan fital, bár te lehet érettebb vagy a korosztályodnál) és ha ezért szakít veled akkor csak arra megy.

Ezzel az a baj, hogy ő már 20 éves és ilyenkor neki erre már elég nagy az igénye..

Szerintem ezt tisztázd le vele, hogy te még egy darabig nem fogod engedni és nézd meg mit lép erre..

2013. júl. 30. 15:23
 19/22 dius23 válasza:
figyelj én 15 éves vagyok, és a barátom pedig 18. én is rengeteget gondolkoztam ezen, és részemről arra jutottam, hogy én ezt nem korhoz szeretném kötni. nem a kor a lényeg, persze nem kell már 12-13 évesen mindenkivel összefeküdni. lényeg, hogy olyan emberrel feküdj le, akit nagyon nagyon szeretsz és teljes mértékben megbízol benne! és nagyon fontos, hogy ez kölcsönös legyen!!! remélem tudtam segíteni, hajrá:)
2013. júl. 30. 23:08
 20/22 anonim ***** válasza:
na azóta mi lett?
2013. szept. 14. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!