Ha az ujjazás fáj, hagyjam hogy tovább csinálja vagy állítsam le?
Figyelt kérdés
16/L2010. júl. 25. 00:01
2/10 anonim válasza:
Ha ilyen buta vagy, hogy felmerül benned, hogy hagyd neki tovább, akkor csak hagyd neki tovább :(
20/L
3/10 A kérdező kommentje:
leállítottam de aztán újrapróbálkoztunk ... az még hány alkalommal fog fájni?
2010. júl. 25. 00:15
5/10 anonim válasza:
utolsó XD
Egyébként amíg át nem szakad a szűzhártyád.
6/10 anonim válasza:
Nekem is rettenetesen fájt az ujjazás, amikor még szűz voltam és több alkalommal is. Sokszor teljesen leizzadtam. De utána amikor lefeküdtünk, már egyáltalán nem fájt az első alkalom sem, mert addigra valószínűleg átszakadt a szűzhártyám. Én kis nyuszi voltam, nem mertem leállítani, nehogy rosszul essen neki, de végülis nem baj, mert így az első alkalom simán ment.
7/10 anonim válasza:
hát ha szűz vagy akkor mindenképp állítsd le és kérd meg h finomabban csinálja,esetleg fokozatosan először 1ujj aztán 2 aztán 3 esetleg ha fogod birni,bár ha szűz vagy akkor álljatok meg a kettőnél mert a 3mat nemfogod kibirni ;)
8/10 anonim válasza:
Ha szűz vagy akkor a szűzhártyádat szaggatja ami nem fletétlenül rossz!
Viszont a szex az élvezetért van, ha valami fáj, azt semmi esetre se hagyd folytatni. A BARÁTOD SEM FOLYTATJA, HA TUDJA HOGY FÁJ NEKED! Bármit megtehettek, de csak óvatosan, és figyelve a másikra!
9/10 anonim válasza:
Ha te élvezed a fájdalmat, akkor nehogy leállítsd!
10/10 CsAM válasza:
Beszeljetek meg egy szot ami nem atlagos szex kozben... Ha azt a szot kimondjatok
Az azt elenti : fáj.
Ezzel keallitas nelkul finomabban mehet
Tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!