Szerintetek ciki ha összeakarok jönni egy lánnyal de neki kell a sex (15 éves) és még nem akarom elveszíteni. Mi a véleményetek erről? (13 F)
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 00:01
11/17 anonim válasza:
Hanyagold a csajt... te csinálod jól, hogy még vársz vele, nem ő.
12/17 anonim válasza:
Kamu kérdés.
Majd pont te fogod 13 évesen tudni, hogy szűz-e, meg biztos össze akar veled jönni, és ráadásul rögtön azzal kezdi, mikor még össze se jöttetek, hogy kell neki a szex...
13/17 anonim válasza:
ne cekaj mi dragi. :D Pa ti nije si normalno!
14/17 anonim válasza:
ha 15 éves lennék eszembe nem jutna egy 13 éves kismókussal fagyizni menni sem, nem, hogy szexelni! atyaéééég!!!!!! 13 évesen még ne használd ilyen dolgokra a kis kukacod, édes fijam!
15/17 anonim válasza:
A csaj hülye, hogy 15 évesen mindenkivel megkefélteti magát... mindegy, k***a is kell, nem? De! Ne menj bele, nem éri meg.
16/17 anonim válasza:
Szerintem ha a lánynak is tetszel akkor ő vár rád, ha nem akkor hagyjad mert én is korán veszítettem el és vissza gondolva nem volt jó. Én se akartam elveszíteni a lány miatt tettem és nem sokkal rá szakított velem de azóta nem voltam együtt lánnyal. 13 voltam 14/F
17/17 anonim válasza:
menjél legózni fiam és a csajt bízd rám.
76/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!