Velem van a baj, hogy ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokszor elképzelem hogy milyen lesz az első és tulajdonképpen már arra várok hogy mikor veszíthetem el "végre". Persze ismerem magam és tudom, hogyha most lehetőségem lenne rá akkor észhez kapnék és várnék még vele úgy 16 éves koromig LEGALÁBB. De néha csak úgy rám tör az érzés hogy nagyon kipróbálnám ezt az egészet.
13 éves lány vagyok. Szerintetek nagyon fiatal vagyok még ezen gondolkozni? Mert szerintem igen, de nem tudok vele mit csinálni...
2013. júl. 6. 18:45
1/4 anonim válasza:
Igen fiatal vagy és legalább szerintem 17 éves korodig várj
2/4 anonim válasza:
természetes dolog,hogy vágysz rá!:)
3/4 anonim válasza:
szerintem normális. mert most vagy abban a korban amikor a hormonok "felébrednek" benned. :D
4/4 xKakashix válasza:
Igen fiatal vagy, de amikor erre gondolsz és nem bírsz magaddal, egy jó maszti mindig jól jön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!