Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, nem kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, nem kéne fiatalon ilyenekre gondolnom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok volt már barátom,de 2 hónapja nincs.Lennének olyanok akik járnának velem de én egyszerűen nem érzem úgy hogy ők lennének a megfelelőek.Tudom hülyén hangzik hogy ilyen fiatalon nem használom ki a lehetőségeket és hogy ilyenekre gondolok.De változtatnom kéne ezen, hogy egy olyan szerelemre vágyok ami lehet hogy nem is fog eljönni?
2011. jún. 20. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:

16 évesen még untig rá érsz :) nem azt mondom h 1. látásra szerelmet várd de azért azt nem kéne h - hmm jó a segged járunk? - aha

persze ha jó a segged: járunk XD [bocs musz volt ]

19F

2011. jún. 21. 00:06
 2/4 A kérdező kommentje:
hát azért nem szoktam olyan hamar belemenni egy kapcsolatba
2011. jún. 21. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia :-)

Én is hasonlóan vagyok vele, csak inkább én úgy mondanám magamról , hogy nem szeretnék akárkivel együtt lenni , és nem szeretnék 1 éjszakás kalandokat , hanem egy komoly kapcsolatot szeretnék , csak sajnos egyszerűen nem találok rá vevő lányt ebben a korban, hiába mondják , hogy pedig sok lány van aki komoly kapcsolatra vágyik , de én ezt pont hogy ellenkezőleg érzem , én szerintem ne változtass , én is úgy éreztem , hogy lehet én vagyok a hülye hogy ilyen korban nem arra megyek hogy minden lánnyal együtt lehessek , de aztán rájöttem hogy az nem én lennék , mivel egy olyan lányra vágyom akit szerethetek. :)

16évesfiú

2011. jún. 21. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
de jó örülök hogy ezzel nem vagyok egyedül:D
2011. jún. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!