Van itt olyan, aki megbánta a szüzességének elvesztését?
Figyelt kérdés
Úgy értem, azt, hogy kivel vagy, hogyan. És évek távlatából visszanézve egész másképp csinálta volna?
Miért bántátok meg? Hogy történt, és hogyan csinálnátok mai fejjel?
2013. júl. 6. 14:52
1/7 anonim válasza:
Igen, megbántam, mivel a pasi is szuz volt. De rég is volt :D
2/7 anonim válasza:
Amikor megtörtént, már szinte mindegy volt nekem, csak legyek túl rajta, mert már 27 voltam. Szóval egyszerűen vicc lenne ha megbántam volna.
Amúgy meg szerintem senkinek sem pont olyan mint ahogy elképzelte, de lehet hogy tévedek..
3/7 anonim válasza:
Én megbántam részben. Hosszú sztori...
4/7 anonim válasza:
Igen, megbántam, hogy azzal, akivel. Azért bántam meg, mert nem éreztem azt iránta, amit kellett volna. Természetesen nem tenném meg, de mindig is utáltam utólag azon gondolkodni, mit hogy kellett volna tenni, mert már mindegy, csak magamat szivatnám meg, ha ezen agyalnék.
5/7 anonim válasza:
Tegnapelőtt történt, és nem bántam meg. 28/N vagyok, igaz, későn kezdtem, de nem hiszem, hogy jobban jártam volna, ha korábban kezdem, mert egyik jelöltet sem találtam megfelelőnek, nem véletlenül.
6/7 anonim válasza:
Megbántam. Fiatal voltam, hajtott a vérem, utólag bánom, hogy nem a megfelelő embernek adtam a szüzességem. De már mindegy, ezen nem lehet változtatni és agyalni is felesleges rajta. :)
7/7 anonim válasza:
13 voltam egy lánnyal az osztály táborba a zuhanyzóba. Csak sokat ittunk és azért történt meg és aztán egy jó hosszú parázás is volt mer nem használtunk óvszert. De azóta nem voltam lánnyal 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!