Fiúk, férfiak! Ti a szüzesség elvesztését honnan számítjátok? Ha életben először behatoltok a nő puncijába és történik aktusféle, de elélvezés nélkül és vagy onnantól, ha el is élveztek benne?
Hivatalosan valaki onnantól nem szűz, hogy a péniszével behatolt egy lány hüvelyébe.
Az általánosan elfogadott definíció szerint, ilyenkor mindegy, hogy van-e óvszer vagy nincs, vagy megtörténik-e az elélvezés. (Ez a nőknél sem számít.)
Azonban egy kis szőrszálhasogatás mentén elindulva, normális esetben a szüzesség elvesztésekor a hüvelybe a pénisz hatol, magyarul a két szövet érintkezésének pillanata. Azonban, ha óvszerrel védekezünk, a pénisz nem a hüvelybe hatol, hanem az óvszerbe, és nem találkozik a lány hüvelyével, mert azzal az óvszer anyaga találkozik csak. Tehát a két nemi szerv találkozására nem került sor. Ha viszont ez nem történt meg, akkor a férfit még esetleg tekintsük szűznek? Lehetséges annak tekinteni, ebben az esetben én még szűz vagyok, de az általánosan elfogadott és a saját vélekedésem szerint sem vagyok már az.
Második. Te az a fajta vagy, aki a tollakat milliméter pontosan egymás mellé teszi? A kotonban szex-szelés mióta nem számít szexnek? Azt látom, hogy te is így vesztetted el, de megnyugtatod magad, hogy ez ezért tényleg szexnek minősül. Ha simál szex-szelsz, akkor már nem is számítana a kotonban?
A szüzesség elvesztését én onnan számolom, amikor először voltam hüvelyben. Pont. Nem kell ezt ragozni.
28F
a kérdésre válaszolva:egy behatolás után már nem szűz az ember.
és hogy kicsit védjem a 2. válaszolót: itt mindenki ilyen funkcionális analfabéta? írta h "csak szőrszálhasogatás". azaz ő nem így gondolkodik. komolyan olyan nehéz 3 mondatot összességében értelmezni?...-.-"
Ne tudjátok, mennyit filozofáltunk már ezen a barátaimmal, történt is egy eset:
A barátom enyelgett a lánnyal, a lány orálisan kényesztette,
a fiú ülve volt, és a lány bele akart ülni a szerszámba, a fiú ezt csak részben hagyta és végül meggondolta magát, nem volt hozzá kedve.
Így történt is behatolás meg nem is, a makk talán érintette a megfelelő női szervet, de tövig nem.
Akkor ez már szexnek számított? :)
(szüzesség szempontjából nem oszt nem szoroz,mert a szereplők nem voltak szűzek)
De pl mikor mondhatjuk két emberre,hogy "szexelt"? :)
"kényeztette" ,elírtam az előbb
Véletlenül írásban is jelöltem az írásban nem jelölt, zöngésség szerinti részleges hasonulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!