Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, férfiak! Ti a szüzesség...

Fiúk, férfiak! Ti a szüzesség elvesztését honnan számítjátok? Ha életben először behatoltok a nő puncijába és történik aktusféle, de elélvezés nélkül és vagy onnantól, ha el is élveztek benne?

Figyelt kérdés
A nőknél ugyebár ez egyértelmű, hiszen annak fizikai jele is van, tehát a behatolástól számítva már nem szűz. De a férfiaknál ez egyéni elbírálás alá esik ki mit számít szüzesség elveszítésének, ezért érdekel a véleményetek.

2012. okt. 30. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Mindenki onnan számitja, ahonnan akarja, hiszen a fiuknak nincs szüzességük. Olyan van, hogy még nem du-tak, bénák voltak, stb.
2012. okt. 30. 09:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan valaki onnantól nem szűz, hogy a péniszével behatolt egy lány hüvelyébe.

Az általánosan elfogadott definíció szerint, ilyenkor mindegy, hogy van-e óvszer vagy nincs, vagy megtörténik-e az elélvezés. (Ez a nőknél sem számít.)

Azonban egy kis szőrszálhasogatás mentén elindulva, normális esetben a szüzesség elvesztésekor a hüvelybe a pénisz hatol, magyarul a két szövet érintkezésének pillanata. Azonban, ha óvszerrel védekezünk, a pénisz nem a hüvelybe hatol, hanem az óvszerbe, és nem találkozik a lány hüvelyével, mert azzal az óvszer anyaga találkozik csak. Tehát a két nemi szerv találkozására nem került sor. Ha viszont ez nem történt meg, akkor a férfit még esetleg tekintsük szűznek? Lehetséges annak tekinteni, ebben az esetben én még szűz vagyok, de az általánosan elfogadott és a saját vélekedésem szerint sem vagyok már az.

2012. okt. 30. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Második. Te az a fajta vagy, aki a tollakat milliméter pontosan egymás mellé teszi? A kotonban szex-szelés mióta nem számít szexnek? Azt látom, hogy te is így vesztetted el, de megnyugtatod magad, hogy ez ezért tényleg szexnek minősül. Ha simál szex-szelsz, akkor már nem is számítana a kotonban?

A szüzesség elvesztését én onnan számolom, amikor először voltam hüvelyben. Pont. Nem kell ezt ragozni.

28F

2012. okt. 30. 10:51
 4/12 Dilettáns döggomba ***** válasza:
2-es, ennyi erővel a lányok is mindaddig szüzek, amíg óvszerrel védekezve szexelnek...
2012. okt. 30. 13:58
 5/12 anonim válasza:

a kérdésre válaszolva:egy behatolás után már nem szűz az ember.

és hogy kicsit védjem a 2. válaszolót: itt mindenki ilyen funkcionális analfabéta? írta h "csak szőrszálhasogatás". azaz ő nem így gondolkodik. komolyan olyan nehéz 3 mondatot összességében értelmezni?...-.-"

2012. nov. 1. 18:00
 6/12 anonim válasza:

Ne tudjátok, mennyit filozofáltunk már ezen a barátaimmal, történt is egy eset:

A barátom enyelgett a lánnyal, a lány orálisan kényesztette,

a fiú ülve volt, és a lány bele akart ülni a szerszámba, a fiú ezt csak részben hagyta és végül meggondolta magát, nem volt hozzá kedve.

Így történt is behatolás meg nem is, a makk talán érintette a megfelelő női szervet, de tövig nem.

Akkor ez már szexnek számított? :)

(szüzesség szempontjából nem oszt nem szoroz,mert a szereplők nem voltak szűzek)

De pl mikor mondhatjuk két emberre,hogy "szexelt"? :)

2012. nov. 4. 05:17
 7/12 anonim válasza:

"kényeztette" ,elírtam az előbb

Véletlenül írásban is jelöltem az írásban nem jelölt, zöngésség szerinti részleges hasonulást.

2012. nov. 4. 05:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Én az első recskától számítom. Az is irányított, akart szex. Csak pár nélkül. De hát kinek mit jelent ez.
2012. nov. 4. 05:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Azért érdekelt, mert nemrég felmerült a téma, hogy tini koromban jártam egy szűz sráccal, aki csak hozzámdörzslőzött pucéran, de gumi híján abbahagytuk, mire hozott gumit és felszenvedte már nem ment neki. Nemsokkal rá féltékenykedett, majd kis szakítás után újra összejöttünk és akkor gumival rendesen belémhatolt, csináltuk is egy darabig de nekem fájt (utána kiderült, hogy nagyon felfáztam amitől lett egy erős gyulladásom azért fájt) és abba kellett hagyni, így egyikőnk sem élvezett el. Utána elutaztam, majd összejöttem mással, akivel nagy szerelem lett és összeköltözés, így többet nem voltam a szűz sráccal. Akkor most elvettem a szüzességét vagy nem?:) Én úgy voltam vele hogy nem, mivel nem élvezett el, de most szóba került a téma mással és eszembejutott, hogy lehet hogy mégis. Szerintetek?
2012. nov. 6. 14:12
 10/12 anonim válasza:
0 éves kortól hiszen akkor érintkezik először az anyja puncijával
2012. nov. 14. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!