Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám amennyire csak...

Hogyan tudnám amennyire csak lehet érezni a barátomat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az első alkalom lesz most szombaton:) ( nagyon lány leszek *.* ;) ) 18 /L a barátom 18/F nagyon szeretjük egymást és nekem nagyon fontos az első alkalom ( ő már nem szűz)

attól félek hogy a gumitól nem fogom teljes egészében érezné a bőrét a bőrömön :s ott lent... és kicsit kiábrándító a gondolat.... Halottam egyéb más fogamzásgátló védekezési formákról.. de nem tudom kinek van tapasztalata esetleg női óvszerrel? vagy különböző krémekkel? a fogamzásgátlót meg azért nem szeretném még mert a szüleim vallásosak és ha megtudnák engem tuti kiraknának az utcára.... mert eleve nem is szabadna még szexelnem ,,, ( a házasságig) A barátommal régóta együtt vagyunk és már meg is kérte a kezem .... de már tovább nemtudunk várni.

2013. júl. 4. 14:59
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat az elírásokért csak siettem :ss
2013. júl. 4. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
esemény utáni
2013. júl. 4. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
18 évesek, talán még gimisek vagytok és megkérte a kezed?:D
2013. júl. 4. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
női óvszert pesszáriumnak hívják, de az neked jelen esetben nem jó. ha nem akartok óvszert használni, sok megoldás nincs, Patentex Oval hüvelykúp, Pharmatex 54mg hüvelykrém vagy tabletta formája. ezek azok a készítmények melyek használhatóak ilyen esetben. Vagy menstruációdat megelőző 2-3 nap egyikén ejtitek meg az aktust (de nem egy héttel előtte!!), ugyebár ilyenkor hiába kerül be a spermium a petefészekbe, nem találkozik petesejttel, 5-7 napig életképes aztán elpusztul, neked akkor még tart a menstruációd, így nem leszel terhes. én az első varióciót ajánlom, amely készitményeket patikában megtudod vásárolni. -egy orvostanhallgató
2013. júl. 4. 15:47
 5/5 anonim válasza:
Pharmatex+megszakítás szerintem elég biztonságos, esetleg peteéréses napokon használjatok gumit. Vagy írass fel tablettát, és szedd titokban. Elképesztő, milyen a szüleid hozzáállása..
2013. júl. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!