Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj, ha 17évesen még csak...

Baj, ha 17évesen még csak egyszer csókolóztam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya, teljesen meg vagyok magammal elégedve, lett is volna már néhány fiú, aki többet akart volna a barátságnál, viszont én úgy érzem, hogy nekem nincs szükségem kapcsolatra. Még csak egyszer csókolóztam, 14évesen, de ennél több nem történt velem. Engem évközben lefoglal a tanulás, és az iskolám (eljárok néha szórakozni, nem vagyok egy otthonülős okostojás, de most a tanulás sokkal fontosabb, mint a fiúk és a bulizás) Minden barátomnak van szinte kapcsolata, vagy már volt, nekem még nem. Néha úgy érzem, hogy ismerkedni sem tudok rendesen..

Szerintetek ez most baj?

17/L

2013. júl. 4. 01:01
1 2
 1/11 sajtosmákosbabkonzer ***** válasza:
majd a jövőben lesz egy nagyon boldog és szerencsés férjed :)
2013. júl. 4. 01:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem baj. Én akár szexelek is veled ha akarod. /f
2013. júl. 4. 01:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, bőven van időd még ezekre :) Ismerkedni pedig mindenki tud, csak légy nyitott a világra és nyiss az emberek felé. Az ég világon semmi baj nincs veled, sőt :)
2013. júl. 4. 01:04
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

"Ha nincs baj akkor csinálok bajt. Mert bajnak mindig kell lennie."

Idézet egy zseniális és szerény embertől. Tőlem.

2013. júl. 4. 01:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj? Te annak érzed? Ha nem akkor ne aggódj!

23 évesen még addig se jutottam el mint te, de nem aggódok. Te se tedd! :)

6/11 anonim ***** válasza:

nekem még 1 sem volt. :/

ha van most időd, ismerkedhetnénk. :)

16/f

7/11 anonim ***** válasza:
részben, de igen baj, egyszer vagy fiatal, akkor kell kiélned magad (itt megjegyzem, azért még erre bőven lessz időd), ha most csak a tanulás a fontos, lessz egy jó diplomád esetleg, és 30 évesen rájössz, hogy nem csináltál baromságokat... én így látom
2013. júl. 4. 01:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, én 18 vagyok és még egyszer sem csókolóztam. Nem vagyok meleg, vagy ilyesmi, sok lány volt, aki nagyon tetszett, de sosem jött ki rá a lépés. Járok bulikba, meg én sem ilyen itthon ülős full kocka gyerek vagyok (sőt, rendész szakon most végeztem), de valahogy mégse. Én nem erőltetem, majd eljön az ideje.
2013. júl. 4. 01:09
 9/11 anonim válasza:

Bajnak nem baj, csak a mai világban szokatlannak tűnik. Mert a mércét nem nem a világhoz kell fel állítanod, hanem a saját magad előtt ki tűzött szempontok előtt!

És ha te azt tűzted ki hogy 18 éves korodig 30 fiúval kell smárolnod, akkor siess! :S

Ha viszont annyit hogy előbb le érettségizel és utána pasizol akkor nincs gond!

Gond vagy nem, ezt csak te tudod el dönteni a saját néző pontodból.

Most ha valaki ki írja kérdésként hogy terhes vagyok az baj? Jönnek rá a válaszok hogy igen. Csak lehet azt nem írta oda hogy gyereket szeretnének.

Azért mert valami másnak baj, neked még nem biztos.

Udv: Iman Kitartást a mai nyüzsgő és szeszélyezett élethez!

2013. júl. 4. 08:16
 10/11 A kérdező kommentje:

Igazából nem tűztem ki magamnak olyan célt, hogy most az első szembejövő gyereket felszedjem. Tudom, hogy a mai társadalom mit vár el a fiataloktól, próbálok nem beleesni abba a csapdába.

Csak érdekelt, hogy mások mit gondolnak róla. Várom a véleményeket még:)

2013. júl. 4. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!