Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz hogy 17évesen nem volt még b. nőm de még csak csókolozni sem csókolóztam?
nincs veled semmi gond. én 18 éves vagyok és még nem volt pasim. és első csókom se. majd beleérsz a dologba :)
L/18
nálam ugyanez volt a helyzet, 17 elmultam amikor csokoloztam egy sráccal
23l
ne kapkodj, nekem is van ilyen ismerősöm....:)
ez nem rossz
nem para hogy még 17 évesen nem volt lánnyal kapcsolatod!:)
Sok ismerősöm van hasonló helyzetben (többnyire srácok) ha nem is vagy az a bulizólk fajta legyél picit rámenőbb...(de ne vidd tulzásba, és ne parázz az 1. csók elött vagy majd az 1. szex elött) :)
Én most vagyok 18 és nem volt lány előtte soha az életemben nem is csókoltam senkit előtte. De fordult a kocka mikor felkeltem és elindultam a tetováló fesztiválra. időztem v 3órát ha nem többet és megláttam 1 csajt(19 éves) odajött hozzám dícsérte a tetkóm 1részét. meg a pc-ket. kérdezgetett mindenféléről tudtam h bejövök neki ő is nekem. mondtam neki h kérnék 1msn-t(mivel mobilom nincs) megadta azóta már össze is jöttünk.
Szvsz nem maradtál le semmiről 14-16éves korban úgyse komoly 1ik szerelem se. mind fellángolás. Most én is örülök h van nekem a lány. de nem vagyok önző meg semmi. próbálom átlagosnak megélni. A piercingek és tetoválások hoztak össze minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!