Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz hogy 17évesen nem volt még b. nőm de még csak csókolozni sem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Mindig az van hogy megismerek egy lányt aki tetszik látom rajta hogy én is bejövök neki de aztán sose volt több csak kézfogás meg ilyesmi nem tudom mi lehet a gond. Tudnátok tanácsokat vagy tippeket adni? Amúgy nem vagyok az a bulizós fajta. Egy 17 éves srác. És légyszi normális válaszokat. Köszi.2010. aug. 23. 20:10
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz..de é lány vagyok és 17 éves és ezt biztosra mondhtom hogy a lányok többsége szereti ha a fiú kezdeményez:D..de egyáltalán nem gáz de szerintem egy fiúnak kell először nyitni:D
13/16 anonim válasza:
Hidj nekem az nem gáz:D valakinek ennyi idősen már meg van a fél város vagy falu:) légy egy kicsit bátrabb, ugyis érezni fogod ha eljön a pillanat, hogy mikor kell megcsókolnod! ez általában így van:) nagyon szerencsés lesz az a lány akinek a barátja leszel:)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkitől a bíztató válaszokat.És örülök hogy nem csak én vagyok így.Tippeket azért még szeretnék kérni hogy min változtassak.Köszi.
2010. aug. 24. 19:28
15/16 A kérdező kommentje:
Ja és mennek a pontok.Bár ez engem annyira nem izgat de hátha titeket igen:
2010. aug. 24. 19:29
16/16 anonim válasza:
én 12évesen csokoloztam elöször...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!