Ha egy jó csajról megtudnátok hogy 23 évesen szűz még és soha sem volt pasija, mit gondolnátok róla?
Nagyon imponálna, nagyon értékesnek találnám ezt benne. Kincs manapság az ilyen!
Miért a sztárok, akik a pletykalapok szerint a sokadik párjukat fogyasztják és sokkal idősebbek, az jobb?
Ahogy látom, egy kicsit nehezen kezelhető típus vagy.
Nem az a gond, hogy szűz vagy - hanem az, hogy miért vagy az? Lehetséges, hogy ennyire nem kellett volna válogatnod (bár a "megduglak" fiúkat jogosan rugdaltad ki).
De úgy gondolom, hogy más téren is válogatós és túl igényes lehetsz.
Próbálj ezen egy kicsit változtatni és kezdj el ismerkedni! Nem azért, hogy rögtön párt találj, hanem azért, hogy egyáltalán legyen miből válogatni!
Mert aztán 33 évesen ugyanezt kérdezni majd - még mindig nem reménytelen, de azért már elég ciki.
Nem tudom miért jön mindenki azzal hogy ez kincs, meg hogy ilyen egy normális lány, stb.
Az elmúlt kb 30 évet leszámítva ha egy nő ennyi idősen szűz volt, az már vénlánynak számított.
És igen, szerintem ha nem vagy csúnya, és ennyi ideig nem vesztetted el, akkor van valami lelki problémád. És most ezt ne becsmérlésnek vedd, mert én 24 éves pasiként vagyok ugyanez, de én is tudom, hogy azért, mert lelki gondjaim vannak.
Csak az ciki amit te annak érzel és mivel kiirtad ezt a kérdést te ezt annak érzed.
Ez a te magánéleted neked kell eldönteni hogy mi a jó de én a helyedben elsősorban azon változtatnak hogy legyenek barátaim. Nem jó ha elzárkózol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!