Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy jó csajról megtudnátok...

Ha egy jó csajról megtudnátok hogy 23 évesen szűz még és soha sem volt pasija, mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szépségkirálynő típus, plázacica sem vagyok, de azért nem vagyok olyan bűnronda. A pasik sokszor megnéznek, lett volna 2-3 olyan aki felajánlotta hogy megd*gna de nem éltem a lehetőséggel. Meg az a baj hogy válogatós vagyok, nehezen nyílok meg, idő kell hozzám + nem járok el kb sehova, barátaim sincsenek. Mit gondoltok egy ilyen csajról?
2013. júl. 3. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Engem kifejezetten zavar, ha egy ilyen csajjal vagyok.
2013. júl. 3. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Az nem zavarna, hogy szűz, de hogy válogatós és nehezen nyílik meg az igen.
2013. júl. 3. 18:40
 13/20 anonim válasza:
100%
Azt gondolnám ,hogy kifejezetten kifejezetten aranyos :)
2013. júl. 3. 19:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Nagyon imponálna, nagyon értékesnek találnám ezt benne. Kincs manapság az ilyen!

Miért a sztárok, akik a pletykalapok szerint a sokadik párjukat fogyasztják és sokkal idősebbek, az jobb?

2013. júl. 3. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Küldj képet magadról és elmondom a véleményem. A szüzességed nem érdekelne, engem inkább a külső belső tulajdonságok összhatása érdekel.
2013. júl. 3. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy látom, egy kicsit nehezen kezelhető típus vagy.

Nem az a gond, hogy szűz vagy - hanem az, hogy miért vagy az? Lehetséges, hogy ennyire nem kellett volna válogatnod (bár a "megduglak" fiúkat jogosan rugdaltad ki).

De úgy gondolom, hogy más téren is válogatós és túl igényes lehetsz.

Próbálj ezen egy kicsit változtatni és kezdj el ismerkedni! Nem azért, hogy rögtön párt találj, hanem azért, hogy egyáltalán legyen miből válogatni!

Mert aztán 33 évesen ugyanezt kérdezni majd - még mindig nem reménytelen, de azért már elég ciki.

2013. júl. 3. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem az, hogy kiírtad ezt a kérdést, azt jelenti hogy kezded nagyon cikinek érezni... Hamarosan be fogod adni a derekad valaminek az önérzeted nyomására. Vagy megtalálod az igazit hamarosan. Az előbbinek viszont több esélye van, az a helyzet...;)
2013. júl. 3. 23:51
 18/20 gaben1997 válasza:
végre egy normális lány :D szerintem ennek inkább örülj 23 évesen a nők 99 százaléka már rég nem szűz szóval ez jóó :D
2013. júl. 4. 08:58
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom miért jön mindenki azzal hogy ez kincs, meg hogy ilyen egy normális lány, stb.

Az elmúlt kb 30 évet leszámítva ha egy nő ennyi idősen szűz volt, az már vénlánynak számított.

És igen, szerintem ha nem vagy csúnya, és ennyi ideig nem vesztetted el, akkor van valami lelki problémád. És most ezt ne becsmérlésnek vedd, mert én 24 éves pasiként vagyok ugyanez, de én is tudom, hogy azért, mert lelki gondjaim vannak.

2013. júl. 4. 13:40
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Csak az ciki amit te annak érzel és mivel kiirtad ezt a kérdést te ezt annak érzed.

Ez a te magánéleted neked kell eldönteni hogy mi a jó de én a helyedben elsősorban azon változtatnak hogy legyenek barátaim. Nem jó ha elzárkózol

2013. júl. 4. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!