Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amikor a barátom megpróbált...

Amikor a barátom megpróbált behatolni nagyon fájt ott alul. Mit tehetnék? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal elég sokáig eljutottunk így a szexualitás terén, meg szeretett volna ujjazni, azonban amikor dugta volna be az ujját eléggé fájt. Csak a kisujjának a legutolsó ujjperce jutott be, de tényleg fájt, úgyhogy inkább hagytuk a szexes témát. Baj lehet velem, vagy ez normális? És ha a csiklómat izgatja akkor mit kéne éreznem? Mert engem leginkább csikizett, pedig nem bizsergést kellene éreznem? Előre is köszönöm a válaszokat!

18/L

2013. jún. 30. 15:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De én elég izgatott voltam szerintem. Legalábbis én úgy éreztem.
2013. jún. 30. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát akkor csak fiatal vagy még ehhez.

Magadnak benyúltál már a hüvelyedbe? És az jól esett?

Amíg ez nincs, mástól sem lesz komfortos érzés talán.:)

2013. jún. 30. 15:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Igaz, eddig féltem az ilyenektől, de mostmár mégjobban félek. Magamnak eszembe se jutott hogy benyúljak..
2013. jún. 30. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Izgasson fel jobban a baratod. Akar 1-2 oras elojatek is lehet. Az elso ujjazas nekem csak egy cseppet fajt, egy pillanatig, aztan siman bement neki. Nagyon nagyon nedvesnek kell lenned. Lehet pszichesen mehg bem vagy felkeszult.
2013. jún. 30. 16:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat!
2013. jún. 30. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy felizgultál kicsit sem ugyanaz, mint az, hogy izgatott voltál. Ha a felizgultság fogalma számodra még ennyire nem tiszta, akkor várjatok még ezzel a dologgal, mert túl fiatal vagy hozzá. Próbálkozzatok lightosabb dolgokkal. :)
2013. jún. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!