Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Volt nektek olyan, hogy...

Fiúk! Volt nektek olyan, hogy prosti vette el a szüzességeteket? Milyen tapasztalatotok van? Megbántátok? (Kort is kérek)

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 19:52
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Hali!

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én 20 éves lány vagyok, szűz, és örülök neki, hogy az vagyok. Csak annyit üzennék a fiúknak, hogy nem minden lány tartja gáznak, ha még előtte nem voltál senkivel. nekem ez egy pozitív értékrednet sugároz ebben az eltorzult világban. A prostizás pedig... semmi képpen nem előny a későbbi kapcsolataidnál. Engem biztos taszítana.

2009. okt. 25. 20:35
 22/23 anonim válasza:
54%

Én még szűz vagyok,de lehet hogy prostival lesz az első!

17 F

2010. jan. 17. 15:00
 23/23 anonim ***** válasza:

Én 23 évesen prostinál vesztettem el.

Azért, mert a csaj akibe szerelmes voltam nem tudtam járni.

Nagyon sokat kínlódtam emiatt.

Ez olyan bosszú volt, vagy levezetés.

Máig (évek óta) sem tudok olyannal járni akibe szerelmes lehetnék és senki sem tud rá megoldást, senki sem talál rajtam hibát.

Ha nem így volt mint én az inkább ne csináljon ilyet!

(28/F)

2010. febr. 21. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!