Fiúk! Volt nektek olyan, hogy prosti vette el a szüzességeteket? Milyen tapasztalatotok van? Megbántátok? (Kort is kérek)
Legutolsónak:
nem értem, miért ciki, ha valaki 20 éves koráig szűz???
azért nem kell prostizni. Gondolom a 20 éves barátnőd sem prosti, azért nem fekszik le.
Ha elmondod neki az "első nődet=a prostit) lehet el is hagy.
Az előtem szólóhoz!!! Bár én fognák ki ilyen csajt! Ha majd egyszer megkapod a csajt édesebb lesz és utána jobban értékeled! És ő is jobban értékel téged ha látja hogy kivártad!!
Én se vesztetem volna el a szüzeségem ha nem megyek prostihoz!
Én meg azt mondom FUSS és ROHANJ! Az ilyen nő vagy hülyébb az átlagnál (amivel csak gondod lesz) vagy nem akar, akkor meg minek erőltetni...
NAh de hogy a kurvXkról is szó essék, nincs azzal baj szerintem ha valaki elmegy prostival először vagy többször...ha bírja a pénztárcája és a lelke ám legyen. Kedves lányok, ha ez zavar titeket vagy legyetek prostik vagy ne foglalkozzatok vele.:)
Egy pasinak igenis kell az hogy másik előtt legyen élménye, mert egy baráti társaságban nem azt mondom hogy lenézik...de valamilyen szinten megvetik azt aki mondjuk 20 évesen még szűz. Ez van, nem én találtam ki ilyen szar a rendszer...
Lehet hogy nem mondják, csak megvan a ranglista mindenki szemében és az ilyennek nem lesz szava.
Megaztán ebbe csak az a rossz hogy nem szerelemből fekszik le az egyén valakivel, de könyörgöm a férfi más mint a nő:) Neki nem feltétlen kell a "láv"...lyuk lyuk csak a keret más szokták mondani...nah ez nálunk így van...C'est la vie.
21/F
Lehet szörnyülködni
En egy 24 eves lany vagyok es szuz.
Bocs az offert, de az utolso valaszolonak meg kell irjam, hogy a hozzam hasonlo esetuek nem vannak feltetlenul megvetve...ugy hogy ebbe ne legyen annyira biztos.
Attol fugg milyen barati korben van az illeto, de attol is fugg hogy hogyan viszonyul a tobbiekhez.
Mert ha idiotak kozott van, akkor igen, megvetik vagy eppen lenezik, meg ha szegyeli vagy ugy erzi, hogy kisebb rendu a tobbiekhez kepest, akkor ebben az esetben is megvethetik, lenezhetik.
Minden esetre...kulturalt, normalis emberek kozott ilyesmi nincs, hogy megvetik, lenezik vagy kibeszelik azt aki 20 felett szuz. Ilyen csak az elbizakodott, hitvany mutuj alakok koreben eszlelheto.
Így van. a 21 éves fiú hozzászóló úgy birka mint ahogy a baráti köre is. Remélem a nagy szerelme is egy prosti lesz:)
Neked meg azt kívánom (24 éves lány)hogy találd meg a megfelelő partnert (nem prostimultút)
Na hali... Csak annyit... én abszolute egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy mázlis aki kifog valakit aki kivár (vagy aki "tartogatja")! BECSÜLD MEG az ég szerelmére... a mai világban ez piszok nagy kincs!!! Az ilyen aki nem adja magát... hát minden túlzás nélkül szerintem a világon a leggazdagabb lélekben.
Kérdésre pedig... remélem ez csak amolyan előre kérdés volt, hogy belemenj-e vagy sem (bár lehet rosszul értelmeztem). Hát NE! Hidd el tök fölösleges lenne... egy olyannal összefeküdni aki nem ismer és minden lelki odaadás nélkül teszi azt... áhh... fölösleges, elveszti minden értékét az egész. Első élménynek így?! Neeeeee...
Kedves Kerdezo :)
Koszonom, en is hasonloan kivanom neked, hogy megtalald a megfelelo partnert.
Teljesen egyetertek az utolso hozzaszoloval. Inkabb vard ki mig ratalalsz a megfelelo lanyra, teljesen mas lenne, biztos lehetsz benne. Ha a prosti varianst valasztod, nagyon valoszinu, hogy kesebb megbanhatod. Sok sikert!
Jajajj, most kiverem a biztosítékot...:)
Szóval: 20 és fél vagyok, eddig 3 nővel voltam, mind prostik voltak. 19 és fél évesen kezdtem.
Mind háromtól úgy mentem el (mármint a lakást úgy hagytam el), hogy jézusom, de sz*rul érzem magam.
Tehát most a csajok szépen megvetnének, leköpnének mert prostizok.
És ezt a prostizást még kiegészíteném azzal, hogy a 3 lány közül kettőnek vittem virágot, mindannyiukkal nőként, udvariasan bántam, nem k*rváztam le őket.
Ha normális kapcsolatom lenne, akkor is minden randira vinnék virágot, udvariasan beszélnék vele, nem hajtanék a folyamatos szexre, a háta mögött a haverok előtt sem azt mondanám róla, hogy: "ma megb*szom azt a kiscsajt".
Tehát nyugodtan nézzetek le csajok, hiszen sokkal ROSSZABB VAGYOK azoknál a fiúknál akik csak szexet akarnak és fiatal (13-14-15 éves) husikra gerjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!