Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Ha úgy fekszel le valakivel aki még szűz meg te is az vagy akkor lehet bajod belőle???
Mehet gumi nélkül a dolog ??
mert úgy lenne az igazi el veszíteni :D
18/f 15/l
2013. jún. 27. 23:48
1/13 anonim válasza:
fúúú de tudatlanok.. vedd elő a bioszkönyvet
2/13 anonim válasza:
ha a csaj nem szed fogamzásgátlót akkor inkább húzzál gumit :D
3/13 A kérdező kommentje:
..... mi lenne ha válaszolnál...
2013. jún. 27. 23:50
4/13 anonim válasza:
Te inkább olvasgass egy kis házipatika.com-ot ehelyett.
5/13 Rainbowinthedark válasza:
300.000Ft attól még házhoz mehet hogy szűz vagy
6/13 anonim válasza:
Nem mehet gumi nélkül!! És nem mehet kislánnyal 18 vagy legyen eszed ő még nagyon fiatal! (Tudom hogy úgysem tudlak eltántorítani semmitől, pláne ettől nem, de ha csak azért akarod elveszíteni hogy elveszítsd akkor ne egy 15 éves kislánnyal, egy lánynak ez sokkal többet jelent!) Baj nem lesz belőle, mi is szüzek voltunk a barátommal mikor elvesztettük.
7/13 anonim válasza:
ezeket olvasva minimum érettségihez kötném a szexet.
mehet gumi nélkül ha terhes akarsz lenni. Mert a kihúzás nem védekezés, ha meg nincs védekezés lehet baba...
Soha nem írtam még ide ilyen csúnyát DE : mi lenne ha f@rok helyett biosz könyvet is nézegetnél és fognál néha?
8/13 anonim válasza:
Istenem, te nem tanultál bioszt? -.-" Van valami olyasmi, hogy terhesség, nem tudom, hallottál-e róla, na az pl. lehet ilyen esetben.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát én ha teherbe esek meg eszem a kalapom.
ugyanis én a fiú vagyok...
2013. jún. 28. 01:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!