Szerintetek ha 24 évesen még szűz vagyok, ideje lenne már elmenni prostihoz?
Basszus,én annyi idős vagyok,mint te,és már konkrétan ott tartok,hogy mindent kipróbáltam,amit csak akartam.És nagyon,nagyon jó vagyok az ágyban,mert érdekel,meg van hozzá érzékem,meg kigyakoroltam.
Legalább 1000 alkalommal vagy lemaradva...
Menj prostihoz,mert ez nem álapot.
"Ki hitte volna" :D
És persze emellé még gazdag, hihetetlenül szép, okos és szerény is vagy.
Kamu
12. Aha:D
mibe hogy egy ronda dagadt nőd volt csak de azt se raktad többször 20-nál?:)
12es,ha csaj vagy,be mutatoom rajtad a dolgot.Ha pasi,akkor hozz egy olyan csajt,aki jól bírja,és rajta mutatom meg.
Én 4 évig napi 2szer szexeltem...Kicsit több,mint 1000 alkalom,de nem akartam nagyoon számszerű lenni.
Azon kívül sok különböző korú nővel voltam már,szóval van "oka" a nagy arcomnak.
12esvagyok megint-azt akartam írni...
Nekem egy 170 centis 50-52 kilós csajom voltt,ami állandó,és több alkalmi.
12es vagyok ismét.gen,mert nem hiszik el páran,hogy nem mindenki szerencsétlen(bocs) a nőkkel.
A lényeg,menjakár hivatásoshoz,mert így feszültebb vagy,és nagyon rákattantál a dologra.
Csak utána "meguntad" mert "túl gyenge volt" neked mi? :D
Heh. Hát persze, hogy igen... :D Kamukamu... Elmehetnél politikusnak.
12es vagyok megint.Nem,érzelmi és egyéb okokból mentünk szét.(egyikünk akart gyereket,másikunk nem)
De ha ezzel akarod nyugtatni magad,akkor tedd csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!