Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal hamarosan lefeksz...

A barátommal hamarosan lefekszünk egymással, mindketten szüzek vagyunk még. Hogyan tehenténk még emlékezetesebbé ezt az alkalmat? (18/L;18/F)

Figyelt kérdés

Illetve tudnátok adni egy pár ötletet/ tanácsot, hogyan lehetne a legkevésbé fájdalmas az első együttlét? (Azon kívül, hogy nem kell rágörcsölni.)

A hasznos válaszokat nagyon megköszönném! :)

2013. jún. 24. 23:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
2013. jún. 25. 00:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Sok előjáték, részedről nyugodtan mehet egy kis (!) pia is, de neki sem árt. :)

Ha nagy a farka, bármennyire is izgat, valszeg fájni fog - nekem is eléggé fájt az első kísérlet, de szép is volt, mert szeretem a kedvest, és bíztam benne, ő pedig maximálisan vigyázott rám - ami viszont kibírható.

Utójátékról se feledkezzetek meg - ha csak annyi is, hogy picit még fekszetek egymás mellett, beszélgettek.

2013. jún. 25. 21:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül gyönyörű élmény lett, szerintem mindkekettőnk számára.. :) És még nem is fájt... :)
2013. jún. 27. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!