Van itt valaki aki a szűzhártyáját magának szakította ki? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 21:26
1/10 anonim válasza:
Kerestem a kulcsomat és véletlenül túl mélyre nyúltam, majd egy szakadást hallottam és így... :/ Szomorú mi?... Ahhhh -.-
2/10 anonim válasza:
In Diana Jones és az elveszett szűzhártyák fosztogatói!
4/10 anonim válasza:
Igen.Nálunk a középsuliba csak úgy vettek fel,ha nincs szűzhártya ezért ki kell szakítanom.A teccsóban lehet venni szűzhártyaszakító szettet
5/10 anonim válasza:
Fúhhj, ez így milyen undorítóan hangzik.
6/10 anonim válasza:
Én ismertem valakit, aki tinilány korában puncival esett az asztal sarkára és attól következett be neki.
7/10 anonim válasza:
14 évesen felfedeztem magam. véres lett az ujam, de nem nagyon. viszont az első együttlétemkor fiúval, szintén véreztem kisit, tehát nem tudom...
8/10 anonim válasza:
Egyik nap épp borotváltam a pin*mat és hát egy kicsit elmértem a szöget... De már épp ideje volt, jól tettem!
9/10 anonim válasza:
Utolsó. Hogy az istenbe tudtál olyat csinálni??? :DDD
10/10 anonim válasza:
ja, feldugtam magamnak egy vastag tollat viccből XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!