Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Volt aki magának...

Lányok! Volt aki magának szakította át a szűzhártyáját?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi lennék!
2013. márc. 16. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogh ciki, de nekem fogalmam sincs, mikor szakadt el :$

magamnak biztos nem, mert nem ujjazom magam, sportolok, egyesek szerint attólis elszakadhat, tampont használok, valaki szerint ettöl is lehet, aki meg akkor a barátomnak nevezte magát, sokszor megujjazott, mielött megtörtént volna

szóval nem tudom, bocsi

2013. márc. 16. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem ez nem egy érezhető, kitapintható dolog. Honnan tudjam, hogy egyáltalán átszakadt-e? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Nemhogy én voltam-e vagy más. Lehet, hogy évek óta nincs meg.

De cáfoljatok meg, ha valaki már kitapogatta magának és megbizonyosodott róla, hogy valami által "át van szakadva".

2013. márc. 16. 15:21
 4/9 anonim válasza:
Ha valaki tampont használ, az is átszakíthatja a szűzhártyát!
2013. márc. 16. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Én magamnak csináltam, mert ciki lett volna ha a fiú rájön h szűz vagyok. Én is és a barátnőim is maguknak csinálták mert ez elég ciki ügy ez a szüzesség.
2013. márc. 17. 01:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én igen!
2013. márc. 17. 02:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 kivancsi lennek h te es a baratnoid hany evesek vagytok. Szerintem inkabb te vagy gaz, hogy a szuzesseget cikinek tartod. Nyilvan mert kurv@ vagy. Udv.
2013. márc. 17. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem normális dolog,ha magadnak szakítod át úristen ... hogy tudtad egyáltalán megcsinálni? fúúj
2013. márc. 26. 10:02
 9/9 anonim válasza:
Én egyik éjjel nyitva hagytam az ajtót és kiszökött :(
2013. jún. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!