Már nem 1 kérdést láttam ezzel kapcsolatban. De mért jó ez nektek?
#11: Jaj, könyörgöm hagyjuk már ezt a "mert Magyarországon így van" szöveget. Röhögök, mikor mindenki azt hiszi, hogy csak M.o.-on vannak ilyen emberek, vagy ilyen tinik. Megsúgom, hogy külföldön élek, nem véletlenül, a jobb élet reményében, egy gazdaságilag sokkal jobb országban, nem is olyan messze M.o.-tól. Elárulnám, hogy itt még rosszabb a helyzet, ami a tiniket, meg a fiatalokat illeti, igen, ezt én sem gondoltam volna. Itt a gyerek szülei rengeteget keresnek egy jónak mondható állásban, azok meg csuklóból dobálják a pénzt az egy szem pici kislányuknak vagy fiúcskájának. Szívesen körbevezetnélek, itt a fővárosban, hogy a 14-17 éves lányok hogy, milyen kinézettel, és milyen sznob berögződéssel, és felhúzott orral, lenézően mászkálnak az utcákon, bevallom őszintén, én is csak néztem ki a fejemből az első pár alkalomkor.
Szóval jobb lesz,ha ezt nem is vitatjuk... köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!