Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már nem 1 kérdést láttam...

Már nem 1 kérdést láttam ezzel kapcsolatban. De mért jó ez nektek?

Figyelt kérdés
Már nem 1 kérdést láttam hogy 14 évesen szüzességem elvesztem mert ma holnap vagy holnap után elvesztem hogy mit hogyan csináljak vagyis a csávó vagy csaj várna normális segitö tanácsot és erre letámadást kap menny legozni és ne szexeljél fiatal vagy tudtommal ö nem azt mondta hogy mond meg mit tegyek és hogy okoskodjál hanem 1-2 jó tanács kellene de a mai világba mindenki mindent jobban tud ez igy volt és igy is lesz.

2013. jún. 21. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Welcome in Hungary. A magyarok így állnak hozzá. Más kérdéseknél is megy a trollkodás meg köcsögölés, hogy ez mennyre fake az értelmes válasz helyett. Néha úgy érzem, abból sokat adok másokhoz képest. A szüzesség elvesztéséről meg megvan a véleményem az alapján amit leírtak: Ne az akkori szerelmeddel, mert az lelki sérülést okozhat. Inkább olyannal akiben csak simán megbízol és jó szexpartner
2013. jún. 21. 17:15
 12/16 A kérdező kommentje:
A legjobb hogy mindenki mindent jobban tud és még is állitolag segitség amit irnak de olyan nyersen hogy az már nem annak számit.
2013. jún. 21. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:

#11: Jaj, könyörgöm hagyjuk már ezt a "mert Magyarországon így van" szöveget. Röhögök, mikor mindenki azt hiszi, hogy csak M.o.-on vannak ilyen emberek, vagy ilyen tinik. Megsúgom, hogy külföldön élek, nem véletlenül, a jobb élet reményében, egy gazdaságilag sokkal jobb országban, nem is olyan messze M.o.-tól. Elárulnám, hogy itt még rosszabb a helyzet, ami a tiniket, meg a fiatalokat illeti, igen, ezt én sem gondoltam volna. Itt a gyerek szülei rengeteget keresnek egy jónak mondható állásban, azok meg csuklóból dobálják a pénzt az egy szem pici kislányuknak vagy fiúcskájának. Szívesen körbevezetnélek, itt a fővárosban, hogy a 14-17 éves lányok hogy, milyen kinézettel, és milyen sznob berögződéssel, és felhúzott orral, lenézően mászkálnak az utcákon, bevallom őszintén, én is csak néztem ki a fejemből az első pár alkalomkor.

Szóval jobb lesz,ha ezt nem is vitatjuk... köszönöm.

2013. jún. 21. 17:48
 14/16 anonim válasza:
én sem pártolom, hogy manapság ilyen fiatalon vesztik el a szüzességüket az emberek, de lássuk be, ami 30 éve még 18 évesen történt, az az évek alatt egyre hamarabb megtörténik már. én most vagyok 20 és 15 évesen volt az első szexuális élményem és 15.5 voltam, mikor elvesztettem, a szerelmemmel, aki szintén szűz volt és tökéletes volt. üzenném az egyik kommentelőnek, hogy az okozhat inkább lelki traumát a későbbiekben, ha nem a szerelmével fekszik le először. mert lehet, hogy én megbízok a legjobb barátomban, lehet, hogy nagyon jól néz ki és tapasztalt is, de nem tudnám soha kívánni. minimálisan talán, mert pasi, de semmi több. ez nem hasznos tanács. ha szeretik egymást, nyilván az elsőnél is vigyáznak a másikra.
2013. jún. 21. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. tessék 11 éves gyerek.... miről beszélünk itt ... következő nem csak ennyi lesz amit megkérdez...
2013. jún. 21. 18:59
 16/16 A kérdező kommentje:
1. 14 éves vagyok és nem kell okoskodni csak kérdeztem mért jó ez nektek.
2013. jún. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!