Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már nem 1 kérdést láttam...

Már nem 1 kérdést láttam ezzel kapcsolatban. De mért jó ez nektek?

Figyelt kérdés
Már nem 1 kérdést láttam hogy 14 évesen szüzességem elvesztem mert ma holnap vagy holnap után elvesztem hogy mit hogyan csináljak vagyis a csávó vagy csaj várna normális segitö tanácsot és erre letámadást kap menny legozni és ne szexeljél fiatal vagy tudtommal ö nem azt mondta hogy mond meg mit tegyek és hogy okoskodjál hanem 1-2 jó tanács kellene de a mai világba mindenki mindent jobban tud ez igy volt és igy is lesz.

2013. jún. 21. 15:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez is egyfajta tanács mert szerintem egy 14 éves kölyöknek nem a sexxel kéne foglalkoznia... lehetne kicsitt érettebb és majd akkor írja ide gondjait h mit csináljon 16-17 éves korában... ne akkor mikor még babázni kellene... :S
2013. jún. 21. 15:56
 2/16 A kérdező kommentje:

Babázni 14 évesen amikor már kijárta a 8.-at?

És lehet nem akkor kellene de akkor se kéne letámadni szerintem.

2013. jún. 21. 15:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

figyelj aranyoskám. először is: igen, pár évvel ezelőtt a 13-14 évesek még babáztak, a fiúk legóztak, fociztak, és nem pávák voltak.

másodszor: 13-14 évesen nagyon korai elveszteni a szüzességet, mert ha testileg esetleg fel is vagy rá készülve, lelkileg biztos nem. pláne, hogy 90%-ban nem is a szerelmükkel vesztik el.

három: ehelyett foglalkozhatnál a helyesírásoddal, mert borzalmas. ez is csak egy tanács.

2013. jún. 21. 16:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Figyu itt 1. nem a helyesírásról van szó és régen mi volt az régen volt nem most tudtommal lehet te 14 évezen babáztál de ami fiatalok nem.
2013. jún. 21. 16:02
 5/16 anonim ***** válasza:
Olyanokat látok, hogy eltátom a számat tényleg... de amúgy igaza van a kérdezőnek. Bármit kiteszek, mi kicsit komolyabb, és komoly választ várok rá, oda is írom, hogy gonoszkodni ne itt, nem érdekel. A válaszok 80% oltogatás, hogy mekkora r*banc vagyok. Mikor oda is írtam. Vagy ennyire bunkó parasztok járnak erre az oldalra, vagy mindenki értelmi fogyatékos.
2013. jún. 21. 16:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az első alkalom nagyon meghatározó, úgyh szerintem ha már mindenképpen most akarod elveszíteni akkor csak olyan fiúval tedd azt meg aki meg is érdemli és nem használ ki, nagyon fontos szerintem, hogy szeresd a partnered az első alkalomnál.
2013. jún. 21. 16:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik jó haver ismerőse 14 lehetett úgy érezte hogy ő már nagylány meg minden. El is veszítette nagyon nagy arcnak hitte magát az első együttléte egy nádasba volt és most meg pszichológushoz kell járnia mert teljesen megundorodott még a szex fogalmától is vagdalta magát meg minden. Lehet hogy szemét vagyok de nem tudom sajnálni. Mi csak az ilyesmitől próbálunk megóvni titeket. Jó most mondhatod hogy te nem ilyen vagy meg nem így kezelnéd a dolgot meg stb. De sosem tudhatod. Lehet hogy kicsit nyersen fogalmazunk néha de csak a jó indulat beszél a legtöbbünkből.
2013. jún. 21. 16:10
 8/16 anonim ***** válasza:

Valóban, a jó indulat, ami "néha" kicsit nyersen, és keményen jön ki.

De szinte minden fiatal így gondolkodik ennyi idősen... a tinik 99%-a azt állítja, hogy ő érettebb a koránál, pedig nem. Lehet túl bölcs leszek, de ha majd elmúltok 18-19 akkor ráfogtok jönni, hogy az idősebbek miért jártatják a szájukat, nem is feleslegesen. Biztos vagyok benne, hogy egy idő után ti is ilyen negatív véleménnyel lesztek a fiatalkori szexről. Egy idő után mindenki belátja

2013. jún. 21. 16:36
 9/16 Noydra ***** válasza:

Tééényleg nem kéne bunkó lenni?

Amikor feljön a gyerek ide, aztán képes azt megkérdezni, hogy hány percig tartson az előjáték, és odanyögi, hogy azt is írjuk már le mit kell ott csinálni, hát a belem szakad a röhögéstől.:D És akkor ne küldjük el az ilyen gyökeret melegebb éghajlatra? Ne röhögtess már.

Aki csak pár tanácsért jön, hogy pl hogy nem fáj a lánynak, meg ilyesmik, az teljesen rendben van 14 évesen is nekem mindegy, csinálja, ha úgy érzi kész rá.

De ne olyanokat kérjen, hogy percre pontosan mondjuk meg neki, mit meddig csináljon, mert azt sem tudja mit jelentenek a dolgok. Nem egy ilyen volt már...

Feel the difference.

2013. jún. 21. 16:39
 10/16 anonim ***** válasza:
En sem ertem.. Regebben ugyanigy ment a dolog, sot mar a legtobb no 18 evesen gyereket vallalt, csak akkor nem volt ekkora felhajtas korulotte. Szerintem masoknak nem kene ezzel foglalkozni.. Ha szexelni akarnak, tegyek, csak szamoljanak a lehetseges kovetkezmenyekkel. Hisz az ovszer sem biztosit 100%os vedelmet..
2013. jún. 21. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!