Már nem 1 kérdést láttam ezzel kapcsolatban. De mért jó ez nektek?
Babázni 14 évesen amikor már kijárta a 8.-at?
És lehet nem akkor kellene de akkor se kéne letámadni szerintem.
figyelj aranyoskám. először is: igen, pár évvel ezelőtt a 13-14 évesek még babáztak, a fiúk legóztak, fociztak, és nem pávák voltak.
másodszor: 13-14 évesen nagyon korai elveszteni a szüzességet, mert ha testileg esetleg fel is vagy rá készülve, lelkileg biztos nem. pláne, hogy 90%-ban nem is a szerelmükkel vesztik el.
három: ehelyett foglalkozhatnál a helyesírásoddal, mert borzalmas. ez is csak egy tanács.
Valóban, a jó indulat, ami "néha" kicsit nyersen, és keményen jön ki.
De szinte minden fiatal így gondolkodik ennyi idősen... a tinik 99%-a azt állítja, hogy ő érettebb a koránál, pedig nem. Lehet túl bölcs leszek, de ha majd elmúltok 18-19 akkor ráfogtok jönni, hogy az idősebbek miért jártatják a szájukat, nem is feleslegesen. Biztos vagyok benne, hogy egy idő után ti is ilyen negatív véleménnyel lesztek a fiatalkori szexről. Egy idő után mindenki belátja
Tééényleg nem kéne bunkó lenni?
Amikor feljön a gyerek ide, aztán képes azt megkérdezni, hogy hány percig tartson az előjáték, és odanyögi, hogy azt is írjuk már le mit kell ott csinálni, hát a belem szakad a röhögéstől.:D És akkor ne küldjük el az ilyen gyökeret melegebb éghajlatra? Ne röhögtess már.
Aki csak pár tanácsért jön, hogy pl hogy nem fáj a lánynak, meg ilyesmik, az teljesen rendben van 14 évesen is nekem mindegy, csinálja, ha úgy érzi kész rá.
De ne olyanokat kérjen, hogy percre pontosan mondjuk meg neki, mit meddig csináljon, mert azt sem tudja mit jelentenek a dolgok. Nem egy ilyen volt már...
Feel the difference.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!