Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon mitol lehet? Ugye nem...

Vajon mitol lehet? Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Egy honapja vesztettem el a szuzessegem, de eleg rossz helyzet volt, a prac ult, en meg raultem a farkara olyan ket percig, de aztan hazajottek a szulei es gyorsan fel kellett oltozzunk. Mondanom sem kell, hogy ovszer nelkul volt a dolog, de nem tette be teljesen, csak felig. Kesobb ujra csinaltuk, de azt mar gumival es abba ment el. Aztan aggodtam egy picit, de 3nap kesessel megjott a menstruaciom, ami egyebkent is mindig kesik 1-2napot, meg ugye szuz voltam.. Miutan elmult megint csinaltuk, gumival, ami egy kicsit nagy volt. De nem szakadt ki. Eddig semmi tunetet nem tapasztaltam ami terhessegre utalt volna, nem faj a hasam, nem emelyegtdm, de tegnap is meg ma is hanyingerem van, de meg nem hanytam. Szerintetek lehetek terhes, vagy ez mi? egy terhessegi teszt mennyibe kerul? nogyogyaszhoz kell szuloi engedely? 15 L
2013. jún. 21. 08:36
 1/6 anonim válasza:
Terhességi teszt kapható patikában 1000 forint alatt. Elég nagy butaság volt 1x is gumi nélkül csinálni,előváladéktól is lehetsz terhes simán. Mindenképp tesztelj.
2013. jún. 21. 08:49
 2/6 Dóri0717 válasza:

Ne aggódj drága, nem vagy terhes! Ha megjött, s utána csak gumival csináltátok, akkor semmi gáz. A hányinger meg ennek a hülye melegnek betudható. A terhességi teszt annó évekkel ezelőtt 1-2 ezer forint volt. Nődokihoz meg nem kell szülő, viszont külön "lányka nőgyógyász"-hoz kell menni.

amúgy meg ez teljesen normális hogy félsz, szerintem minden lány, amikor elkezd szexelni, ettől fél, én is ilyen voltam.

2013. jún. 21. 08:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen az a lanyka nogyogyasz? es hol talalom?
2013. jún. 21. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha megjött a menstruációd akkor nem vagy terhes,ha később gumit húztatok akkor az megint kizáró ok,ha nem történ semmi "baleset"közben.Azért ne kísérletezzetek gumi nélkül,mert könnyen baj lesz belőle.
2013. jún. 21. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok,te is egy elcseszett éretlen gyerek vagy akinek sem esze,se önbecsülése....
2013. jún. 21. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy szűz voltál még nem zárja ki a terhességet, nem tudom, hogy gondolhattad!

A terhesség tünetei beágyazódás után kb. 3 hónapra jelennek meg, persze nem mindenkinél.

Ezt neked is tudnod kéne, hisz élsz nemi életet, és gondolom utána néztél a dolgoknak, nem interneten, hanem könyvekből!

2013. jún. 22. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!