Vajon mitol lehet? Ugye nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Egy honapja vesztettem el a szuzessegem, de eleg rossz helyzet volt, a prac ult, en meg raultem a farkara olyan ket percig, de aztan hazajottek a szulei es gyorsan fel kellett oltozzunk. Mondanom sem kell, hogy ovszer nelkul volt a dolog, de nem tette be teljesen, csak felig. Kesobb ujra csinaltuk, de azt mar gumival es abba ment el. Aztan aggodtam egy picit, de 3nap kesessel megjott a menstruaciom, ami egyebkent is mindig kesik 1-2napot, meg ugye szuz voltam.. Miutan elmult megint csinaltuk, gumival, ami egy kicsit nagy volt. De nem szakadt ki. Eddig semmi tunetet nem tapasztaltam ami terhessegre utalt volna, nem faj a hasam, nem emelyegtdm, de tegnap is meg ma is hanyingerem van, de meg nem hanytam. Szerintetek lehetek terhes, vagy ez mi? egy terhessegi teszt mennyibe kerul? nogyogyaszhoz kell szuloi engedely? 15 L2013. jún. 21. 08:36
1/6 anonim válasza:
Terhességi teszt kapható patikában 1000 forint alatt. Elég nagy butaság volt 1x is gumi nélkül csinálni,előváladéktól is lehetsz terhes simán. Mindenképp tesztelj.
2/6 Dóri0717 válasza:
Ne aggódj drága, nem vagy terhes! Ha megjött, s utána csak gumival csináltátok, akkor semmi gáz. A hányinger meg ennek a hülye melegnek betudható. A terhességi teszt annó évekkel ezelőtt 1-2 ezer forint volt. Nődokihoz meg nem kell szülő, viszont külön "lányka nőgyógyász"-hoz kell menni.
amúgy meg ez teljesen normális hogy félsz, szerintem minden lány, amikor elkezd szexelni, ettől fél, én is ilyen voltam.
3/6 A kérdező kommentje:
Milyen az a lanyka nogyogyasz? es hol talalom?
2013. jún. 21. 08:55
4/6 anonim válasza:
Ha megjött a menstruációd akkor nem vagy terhes,ha később gumit húztatok akkor az megint kizáró ok,ha nem történ semmi "baleset"közben.Azért ne kísérletezzetek gumi nélkül,mert könnyen baj lesz belőle.
5/6 anonim válasza:
Hát gratulálok,te is egy elcseszett éretlen gyerek vagy akinek sem esze,se önbecsülése....
6/6 anonim válasza:
Az, hogy szűz voltál még nem zárja ki a terhességet, nem tudom, hogy gondolhattad!
A terhesség tünetei beágyazódás után kb. 3 hónapra jelennek meg, persze nem mindenkinél.
Ezt neked is tudnod kéne, hisz élsz nemi életet, és gondolom utána néztél a dolgoknak, nem interneten, hanem könyvekből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!