Elmondjam anyukámnak? Nem tudom hogyan reagálna
Figyelt kérdés
Barátommal le szeretnék feküdni. Ő az első komolyabb barátom és már 8 hónapja együtt vagyunk. De nem tudom, hogy mit mondjak anyának, meg hogy reagálna a dologra, mert még sosem beszéltünk ilyenekről. 17/L2013. jún. 18. 22:17
1/8 anonim válasza:
hát beszéld meg vele.. ha akarod.. 8 hónap elég sok idő..
védekezzetek és nem lesz gond.
2/8 anonim válasza:
Én nem tenném a helyedben, csak konfliktust fog szülni.
3/8 anonim válasza:
17 évesen szerintem ne beszéld meg előre vele, nem kell már az engedélye, nagy lány vagy.
4/8 anonim válasza:
Én nem szoltam anyukámnak, szerintem ez magányügy. Persze mikor már nála is aludtam, anya a biztonság kedvéért elvitt óvszert venni. De addigra már több hónapja éltünk nemi életet. Ha szülő lennék nem szeretnék délután úgy ülni otthon, hogy "jajj a lányom most veszíti el a "szüzességét"...
5/8 anonim válasza:
Én nem értem, minek elmondani az ilyet a szülőknek. Ha még a szex nem tabutéma otthon, azt megértem.
De ha tabu, akkor nem. Nem ilyenkor kéne az anyát játszani, hanem pár évvel korábban, mondjuk egy felvilágosítással, amiből érzi a gyerek, hogy lehet hozzá fordulni ilyen téren. Szerintem.
6/8 anonim válasza:
Azt nem kell elmondani, hogy konkrétan mikor lesz az akció - viszont tanácsot kérhetsz tőle, hogyan védekezzetek.
Onnan már elég egyértelmű.
7/8 anonim válasza:
Én nem mondtam el, tulajdonképpen soha. 17 évesen nem akartam elmondani, valószínűleg azért, mert bárhogyan is reagált volna anyukám, zavarban lettem volna. Most 5 hónapos terhesen feleslegesnek tartom azt az információt, hogy "anya, elvesztettem a szüzességem" 23/L
8/8 anonim válasza:
Szerintem megértetheted vele anélkül is hogy ezt így kijelented! Mármint, nem tudom aludtatok-e már egymásnál (gondolom igen) és hogy ez mindig úgy történt-e hogy valaki volt otthon. Szóval a helyedben pl azt mondanám neki a megfelelő hangsúlyokkal, hogy ekkor és ekkor a barátomnál alszom, éééés... (hatás szünet) nem lesz otthon náluk senki szóval.. kettesben leszünk. Ennyiből szerintem érteni fogja, és sejteni hogy nem szeretnél igazán beszélgetni a dologról, mint egy informatív jellegel mondtad ezt el neki. Vagy ha otthohon szeretnéd, mint pl. én is, akkor, mikor már tudod hogy elutaznak vagy valami, akkor kérdezz rá, hogy: mikor is utaztok? kapsz rá egy választ és azt mondod rá, hogy akkor aznap éjjelre áthívnám a barátomat, ha nem gond, hogy kettesben lehessünk (hangsúlyokra figyelj! :D ) Én így csináltam pont ugyan ezzel állok ugyanis szemben én is. 18/L (jah és a barátodnak is szólj hogy legyen felkészült, akár szedsz bogyót akár nem ÓVSZER! és ne ngedj belőle!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!