Mi lehet annak a baja aki korán elveszíti a szüzességet?
Hát nem hiszem, hogy jó a korai szex.
Egy kislánnyal beszélgettem erről alaposabban, ő annyit mondott, már bánja. Semmi különösebb érzése nem volt az egésztől, csak valamiféle enyhe undor és csalódottság. Láttam rajta, hogy bánta, hogy azzal az illetővel történt (rá egy hétre vége lett a kapcsolatuknak!), és csalódott volt, mert azt hitte, jó lesz.
Nagy kérdés, hogyan lehetne a szex teljes értékű olyan emberek között, akik még saját magukat sem ismerik, nemhogy a másikat?
Hogy milyen kár származhat? Önértékelési problémák, szorongások, mert az első pár alkalom kudarcba fúlt. Egy egész életre kihathat ez a csalódottság, szóval nem hiszem, hogy megérné elkapkodni.
Nem hinném, hogy bármit is okozna... Max a kiégés veszélye fenyeget, ha nem túl nagy a libidód :D
Ha lányról van szó és mondjuk rossz élmény neki az első, mert pl kihasználják, akkor lehet hogy egy életre megutálja, és lelkik beteg lesz tőle.
Egyébként szerintem kb 15 éves kortól, ha normálisan csinálod kapcsolatban, akkor nem lesz semmi bajod, akár fiú vagy, akár lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!