Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet annak a baja aki...

Mi lehet annak a baja aki korán elveszíti a szüzességet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 22:15
1 2
 11/17 Noydra ***** válasza:
0%
Semmi. Nem is értem a kérdést ...
2013. jún. 17. 22:37
 12/17 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy nem e lehet baja szoval fáj neki agy nem élvezni
2013. jún. 17. 22:41
 13/17 Noydra ***** válasza:
Fiú, lány? Hány éves? Ha fiú már hogyan fájna neki, ha lány akkor meg 1000 dolog befolyásolja akkor is ha nem korán veszti el. Szóval még mindig nem értem a kérdést :D
2013. jún. 17. 22:44
 14/17 A kérdező kommentje:
azt mondják nem jó hogy ha korán mert kárt okoz felnőtt korban
2013. jún. 17. 22:46
 15/17 anonim válasza:
69%

Hát nem hiszem, hogy jó a korai szex.

Egy kislánnyal beszélgettem erről alaposabban, ő annyit mondott, már bánja. Semmi különösebb érzése nem volt az egésztől, csak valamiféle enyhe undor és csalódottság. Láttam rajta, hogy bánta, hogy azzal az illetővel történt (rá egy hétre vége lett a kapcsolatuknak!), és csalódott volt, mert azt hitte, jó lesz.

Nagy kérdés, hogyan lehetne a szex teljes értékű olyan emberek között, akik még saját magukat sem ismerik, nemhogy a másikat?

Hogy milyen kár származhat? Önértékelési problémák, szorongások, mert az első pár alkalom kudarcba fúlt. Egy egész életre kihathat ez a csalódottság, szóval nem hiszem, hogy megérné elkapkodni.

2013. jún. 17. 22:52
 16/17 Noydra ***** válasza:
34%

Nem hinném, hogy bármit is okozna... Max a kiégés veszélye fenyeget, ha nem túl nagy a libidód :D

Ha lányról van szó és mondjuk rossz élmény neki az első, mert pl kihasználják, akkor lehet hogy egy életre megutálja, és lelkik beteg lesz tőle.

Egyébként szerintem kb 15 éves kortól, ha normálisan csinálod kapcsolatban, akkor nem lesz semmi bajod, akár fiú vagy, akár lány...

2013. jún. 17. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
17-18 alatt korai kapcsolatban is,korán kiég,szexmániás lesz,esetleg sosem fogja megtapasztalni az orgazmust,rossz emlék,tapasztalat 13-15 éves gyerekként még képtelen a mély érzelmekre így nem tud úgy szeretkezni ahogy egy idősebb és érettebb ember,lehet terhes,elkaphat betegségeket és számos baja lehet mind fizikailag és lelkileg is ha valaki túl korán kezd el szexelni
2013. jún. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!