Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Netfüggő vagyok, szűz, nincsen...

Netfüggő vagyok, szűz, nincsenek céljaim, nincs életkedvem, hetek óta otthon ülök a gép előtt. Min változtassak, hogy legyen nőm? 19f

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 14:10
1 2
 11/15 anonim válasza:
tudod mi a te bajod? hogy a gép elől nem tudsz felállni... felállsz és már rossz is a kedved hogy felálltál előle, és már semmihez nincs is kedved, inkább visszaülsz. kezdj magaddal valamit, de tényleg! csak van pár haverod, menj ki velük a parkba, ilyesmi... szervezz magadnak programot és figyeld meg hogy rád fog találni az a valaki. 1. lépés: Állj fel a gép elől és mozdulj ki a haverokkal egy kicsit!
2013. jún. 13. 14:45
 12/15 A kérdező kommentje:
nincsenek kimozdulós haverjaim. akik meg vannak azokkal ha kimozdulnék max éltetnénk egymás görcsös viselkedését. Egyikük sem laza. Nem is tudom, milyen lazának lenni
2013. jún. 13. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Én hasonló cipőben járok annyi eltéréssel, hogy nekem vannak céljaim és tök jól elvagyok itthon, csak barátnőm nincs xD. 20/F
2013. jún. 13. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Kicsit hagyd ott a géped. Ha van egy szabad fél napod, indulj el a legközelebbi zöld területre. sok városban van kisebb-nagyobb erdő, liget, dombocska, stb. Vigyél magaddal egy jó könyvet, ha nem tudsz ilyet, azt is szavaztasd meg gyk-n. Olvasgasd, jó érzés lesz, de kicsit unni fogod magadat, úgyis körülnézel és ha lesz a környéken nőnemű egyed, szólítsd meg. Ha nem nőnemű, vagy nem potenciális barátnő, egy beszélgetést Bárkivel meg lehet ejteni, bajod nem lesz tőle, de lehet, hogy kicsit közelítesz a való világ felé. Az ilyen közterek tele vannak nyitott emberekkel, legrosszabb esetben is a játszótéren találsz olyan embereket, akik megvesznek egy értelmes beszélgetésért :-)
2013. jún. 13. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Mostanában én is ugyanígy vagyok, nekem nincsenek barátaim,ill nem érdeklek senkit
2013. jún. 13. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!