Fiúk! Szerintetek gáz hogy 16/L vagyok és szűz?
Figyelt kérdés
Sőtt még nem volt egy barátom sem :/ De szoktam ismerkedni srácokkal de valahogy nem fog meg egyiksem!! És nem azért mert lezbikus vagyok!! Csak egy olyan fiút keresek aki normális kapcsolatot szeretne! Vagyis aki szeretni akar, és azt akarja hogy őt is szeressék!! :)#kérés #Fiúk! Szerintetek? Véleményeket szeretnék
2013. jún. 12. 18:55
21/26 anonim válasza:
Csak az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!
22/26 anonim válasza:
Szerinted az gáz hogy én majdnem 24 vagyok és szűz? ráadásul nem lány vagyok...
23/26 A kérdező kommentje:
Hát az már egy picit fura hogy fiú létedre 24évesen szűz vagy..de ezt nem rosszindulatbó:)l mondom :/ :) De szerintem nem gáz
2013. jún. 13. 15:56
24/26 anonim válasza:
figyelj ha lány létedre szűz vagy az elég gáz, még fiúnak elnézném de így...
25/26 A kérdező kommentje:
Látom ennek semmi értelme!! Én normálisan feltettem egy kérdést szerintem..és én hülye még azt hittem hogy normális véleményeket fogtok kapni :/ Nem kioktatni kell csak válaszolni!! Csak látom ez manapság nem nagyon megy :/
2013. jún. 13. 22:21
26/26 anonim válasza:
És most 20 évesen vajon szűz vagy még? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!